Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι σταρ Ράιαν Γκόσλινγκ και Έμιλι Μπλαντ στην πρεμιέρα της ταινίας «The Fall Guy» στο SXSW, στο Τέξας

Οι σταρ Ράιαν Γκόσλινγκ και Έμιλι Μπλαντ...
Μαρτάτος Tάκης

Μάλιστα οι δύο ηθοποιοί εξέπληξαν τους θαυμαστές τους όταν έφτασαν στο θέατρο «The Paramount» στο πίσω μέρος ενός φορτηγού

Ο 43χρονος Καναδός ηθοποιός Ράιαν Γκόσλινγκ (Ryan Gosling), ο Κεν της ταινίας «Barbie» και η 41χρονη Έμιλι Μπλαντ (Emily Blunt) έκαναν εντυπωσιακή είσοδο στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας όπου παίζουν, «The Fall Guy» σε σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Λιτς (David Leitch).

Οι δύο γοητευτικοί ηθοποιοί, ήταν χαμογελαστοί καθώς βρέθηκαν στο Όστιν του Τέξας, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου και γνωστού Φεστιβάλ SXSW - South by Southwest, και εξέπληξαν μάλιστα τους θαυμαστές τους όταν έφτασαν στο θέατρο «The Paramount» στο πίσω μέρος (καρότσα) ενός φορτηγού.

Και οι δύο αστέρες ευδιάθετοι, συνομίλησαν και χαιρέτησαν τους χιλιάδες θαυμαστές τους πριν μπουν στο θέατρο ενώ υπέγραψαν και αυτόγραφα.

Η Έμιλι Μπλαντ να θυμίσουμε πως ήταν υποψήφια στα φετινά Όσκαρ για καλύτερο β’ γυναικείο ρόλο για την ταινία "Οπενχάιμερ" ενώ απένειμε και ένα βραβείο μαζί με τον Ράιαν Γκόσλινγκ.

To «The Fall Guy - Ο Κασκαντέρ» που είναι μία ταινία δράσης με κωμικά στοιχεία όπου επίσης παίζουν η Χάνα Γουάντινγκχεμ, ο Λι Μέιτζορς, ο Τζέισον Στέιθαμ και ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον θα κάνει πρεμιέρα στις Αμερικάνικες αίθουσες στις 3 Μαΐου 2024. Το φιλμ προγραμματίζεται να βγει στις Ελληνικές αίθουσες σε διανομή της Tanweer στις 6 Μαΐου 2024.

Ο πρώην κασκαντέρ και νυν σκηνοθέτης Ντέιβιντ Λιτς, που έχει υπογράψει επιτυχίες όπως τα φιλμ Bullet Train, Deadpool 2, Atomic Blonde με την Σαρλίζ Θερόν και Fas & Furious Presents: Hobbs & Shaw και είχε αναλάβει την παραγωγή του John Wick, κ.α., παρουσιάζει εδώ την πιο προσωπική του ίσως ταινία μέχρι σήμερα.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight