Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνελήφθη στο «Βενιζέλος» μέλος της συμμορίας των γιων του «Ελ Τσάπο» - Ανησυχία στην Ιντερπόλ

Συνελήφθη στο «Βενιζέλος» μέλος της συμμ...

Τι προβληματίζει τις Αρχές

Μέλος του καρτέλ «Λος Τσαπίτος», εντοπίστηκε στην Αθήνα και συνελήφθη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» πριν από μερικές ημέρες, γεγονός που προκαλεί ανησυχία στις Αρχές.

Ο Μεξικανός που πιάστηκε στο αεροδρόμιο, συνελήφθη όταν επέστρεφε από την Αυστρία στις 18 Μαρτίου του 2023, όπου είχε πάει για να βρει όπλα.

Ανησυχία και στην Ιντερπόλ
Το γεγονός αυτό προκαλεί μεγάλη ανησυχία όχι μόνο στην Ελληνική Αστυνομία αλλά και στην Ιντερπόλ, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα του μεξικανικού Τύπου, τα μέλη του καρτέλ αναζητούν βαρύ οπλισμό που έχει στη διάθεσή του μόνο ο στρατός της χώρας.

Ο καταζητούμενος που πιάστηκε στην Αθήνα είχε επικηρυχθεί με 1 εκ. δολάρια και ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την έκδοσή του στην Αμερική.

Μεγάλη ανησυχία ωστόσο προκαλεί δημοσίευμα μεξικάνικής εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο κι άλλα μέλη του μεξικανικού καρτέλ «Λος Τσαπίτος» έχουν δώσει το παρών στη χώρα μας.

Ποιοι είναι οι «Λος Τσαπίτος»
 Οι «Λος Τσαπίτος» είναι οι γιοι του διαβόητου κακοποιού Ελ Τσάπο, ο οποίος θεωρείται ο μεγαλύτερος έμπορος ναρκωτικών του πλανήτη. Οι γιοι του με τους «Λος Τσαπίτος» αναβίωσαν την αυτοκρατορία του πατέρα τους (που είναι φυλακή) εισάγοντας τεράστιες ποσότητες φαιντανύλης.

Τον Απρίλιο του 2023 οι γιοί του βρέθηκαν αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες ενώ στο κατηγορητήριο αναφερόταν ότι πληρωμένοι δολοφόνοι που εργάζονταν για τους γιους του Ελ Τσάπο, σκότωναν κυβερνητικούς αξιωματούχους, βασάνιζαν αντιπάλους τους με ηλεκτροσόκ και «τάιζαν μερικά από τα θύματά τους, νεκρά και ζωντανά, σε τίγρεις».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις