Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Την Παρασκευή 8/3 η μουσική παράσταση του Μάκη Δελαπόρτα που είναι αφιερωμένη στην Χρυσή δεκαετία του '60

Πάτρα: Την Παρασκευή 8/3 η μουσική παράσ...

Στις 21.00 στο Royal - Μαζί με τον Μάκη Δελαπόρτα θα είναι η Μπέσυ Αργυράκη, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Παναγιώτης Πετράκης και ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος

Μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή βραδιά μέσα στην γιορτινή, καρναβαλική ατμόσφαιρα θα έχει την ευκαιρία να ζήσει το Πατρινό κοινό, αυτή την Παρασκευή 8/3/2024 στις 21:00 το βράδυ στον «πολυχώρο Royal» - παλαιό Πτωχοκομείο στην Ακτή Δυμαίων 51.

Η αφορμή είναι η νέα έκδοση του Θεατρικού Ημερολογίου 2024 του Τ.Α.Σ.Ε.Η. που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Άγκυρα, ένα ημερολόγιο-λεύκωμα αφιερωμένο στην Χρυσή δεκαετία του '60.

Το βιβλίο επιμελήθηκε ο μετρ του είδους, ηθοποιός και συγγραφέας Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος και θα ταξιδέψει έως την Καρναβαλική Πάτρα, μαζί με την τραγουδίστρια Μπέσυ Αργυράκη που σχεδόν ποτέ δεν λείπει από την καρναβαλική Πάτρα, τον ηθοποιό και τραγουδιστή Παναγιώτη Πετράκη,  τον ερμηνευτή Σταύρο Σαλαμπασόπουλο που είναι ανακάλυψη του Μάκη Δεκεπόρτα και τον Σπύρο Μπιμπίλα. Όλοι τους θα έρθουν για να μας θυμίσουν τα νοσταλγικά τραγούδια της εποχής εκείνης.

Διάρκεια της μουσικής παράστασης: 120 λεπτά.

Τιμή Εισιτηρίου από 15 ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων:

https://www.more.com/music/parousiasibibliou-synaulia-maki-delaporta-xrysi-dekaetia-tou-60

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2610874087.

Μία γεύση από τα τραγούδια & την ατμόσφαιρα εκείνης της μοναδικής περιόδου του ’60 πήραν και οι τηλεθεατές το περασμένο Σάββατο 2/3/2024 μέσα από την εκπομπή «Σπίτι με το Μega» της Ρούλας Κορομηλά όπου ήσαν καλεσμένοι μεταξύ άλλων η Μπέσυ Αργυράκη και η κόρη της Εβελίνα Νικόλιζα, ο Μάκης Δελαπόρτας, ο Παναγιώτης Πετράκης, η Σόφη Ζαννίνου, η Πατρινή Νίνα Λοτσάρη, η Πόπη Αστεριάδη, ο Γιώργος Πολυχρονιάδης, ο παλιός αγαπητός ερμηνευτής Γιάννης Πετρόπουλος, ο Κρατερός Κατσούλης, κ.α.

Τη διοργάνωση της μουσικής παράστασης της Χρυσής Δεκαετίας του ’60, του Μάκη Δελαπόρτα στο Royal, διοργανώνει το περιοδικό Πατρινόραμα.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει & διαθέσιμο το Ημεολόγιο - λεύκωμα που έχει επιμεληθεί ο Μάκης Δελαπόρτας & περιλαμβάνει όπως πάντα υπέροχα κείμενα και φωτογραφίες.

Μάκης Δελαπόρτας.

Μάκης Δελαπόρτας.

Η Μπέσυ Αργυράκη.

Η Μπέσυ Αργυράκη.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του Σωματεί...

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Παναγιώτης Πετράκης.

Παναγιώτης Πετράκης.

Ο ταλαντούχος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος.

Ο ταλαντούχος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture