Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Παπούτσια Που Είναι Πάντα στη Μόδα

Παπούτσια Που Είναι Πάντα στη Μόδα

Ανακαλύψτε τα!

Υπάρχουν παπούτσια που μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο ή κάποιες φορές εξελίσσονται με στόχο να ακολουθούν τις επιταγές της μόδας. Όμως, στην πραγματικότητα οι αλλαγές είναι ελάχιστες όπως λέμε, απλά δημιουργήθηκε ως μια καινούρια βερσιον ενός κλασικού καιπάντα στη μόδα παπουτσιού. Αυτό αποδεικνύει πως υπάρχουν παπούτσια που πάντα θα είναι στη μόδα και όλοι μας, λιγότερο ή περισσότερο, αγαπάμε να τα φοράμε. Τι κάνει όμως ένα παπούτσι κλασικό σε σημείο να είναι πάντα στη μόδα; Ανακαλύψτε στη συνέχεια ποια είναι αυτά τα παπούτσια και πως μπορούν να αναδείξουν την προσωπικότητά σας.

Πώς τα Παπούτσια Μένουν στη Μόδα;

Πάντα υπάρχουν κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας που αποτελούν τον βασικό πυρήνα των ρούχων όπως είναι ένα μαύρο φόρεμα ή ένα λευκό πουκάμισο. Το ίδιο ισχύει και για τα παπούτσια. Αν προτιμάτε να χτίσετε την γκαρνταρόμπα σας με την capsule φιλοσοφία - με κομμάτια που αποτελούν τη βάση για το καθημερινό ντύσιμο - τότε καταλαβαίνετε τι πρέπει να κάνετε. 

Τα shoe essentials εμπεριέχουν παπούτσια που έχουν κάποια βασικά χαρακτηριστικά και ολοκληρώνουν εύκολα πολλά διαφορετικά στυλ ντυσίματος. Τα sneakers τύπου adidas Originals αποτελούν ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα παπουτσιού που πρέπει όλοι να έχουμε. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι η πρακτικότητα και το sports style για καθημερινή χρήση.

Επίσης, υπάρχουν παπούτσια που μπορούν να φορεθούν και να μεταμορφώσουν πολλά διαφορετικα στυλ ρούχων. Αυτό ακριβώς είναι και το ατού τους. Είτε φοράτε ένα απλό τζιν παντελόνι είτε ένα φόρεμα, με ένα ζευγάρι γόβες μπορείτε να εκτοξεύεσετε το το στυλ και να αναδείξετε την θηλυκή πλευρά σας.  

Τέλος, ας μην ξεχνάμε τα παπούτσια που είναι υβριδικά, μπορούν δηλαδή να φορεθούν σε συνδυασμό και με τα καθημερινά σας ρούχα, αλλά και με ρούχα που μπορούν να σας συνοδεύσουν σε μια βραδινή έξοδο. Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελούν τα σανδάλια, και κάποια πιο ιδιαίτερα παπούτσια όπως τα loafers. 

Καθημερινά Παπούτσια που Αντιστέκονται στον Χρόνο

Το νούμερο ένα παπούτσι που έχει αγαπηθεί μέσα στιον χρόνο από όλους και παραμένει πάντα στη μόδα είναι οι μπαλαρίνες. Υπάρχουν πολλές μάρκες παπουτσιών που βγάζουν αυτό το στυλ παπουτσιού και για αυτό είναι σίγουρο πως θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

Ακόμη ένα καθημερινό παπούτσι που πάντα παραμένει στην κορυφή είναι το αθλητικό παπούτσι τύπου New Balance που μπορεί να σας συνοδεύει καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. 

Ας μην ξεχνάμε και τα χαμηλά μποτάκια κατα τη διάρκεια του χειμώνα. Αυτό το στυλ παπουτσιού μπορεί να μας συντροφεύει μόνο κάποιους μήνες το χρόνο αλλά πάντα παραμένει στην κορυφή των χειμερινών μας προτιμήσεων λόγω της πρακτικότητάς του.

Μοναδικά In-Style Παπούτσια για τις Επίσημες Εξόδους 

Τι να φορέσουμε όμως σε μία έξοδο που είναι πιο επίσημη; Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο και πιο safe από ένα ζευγάρι γόβες σε βασικό χρώμα όπως το λευκό ή το μαύρο. Δοκίμασε τα ψηλοτάκουνα σου σε κάθε επίσημη έξοδο και να είσαι σίγουρη πως κάνεις το πιο σωστό στυλιστικό βήμα.

Πέραν όμως από τις ψηλοτάκουνες γόβες, ας μην ξεχνάμε πως υπάρχουν και άλλα παπούτσια που σε βγάζουν ασπροπρόσωπη χωρίς κόπο. Εάν δεν θέλεις να φορέσεις ψηλά παπούτσια τότε δοκίμασε να φορέσεις φλατ ή με κοντό τακούνι παπούτσια όπως πέδιλα ή κλειστά mules χωρίς τακούνι.

Ας μην ξεχνάμε και τις ψηλοτάκουνες μπότες που μπορούν να δώσουν έναν εντυπωσιακό αέρα ειδικά αν είναι δερμάτινες. Με αυτά τα παπούτσια μπορείς εύκολα να ξεχωρίσεις και να είσαι πάντα στην μόδα σε μία βραδινή ή πιο επίσημη έξοδο.

Πώς να Επιλέξω Ένα Κλασικό Ζευγάρι Παπούτσια; 

Ο καλύτερος τρόπος για να επιλέξεις "κλασικά" και πάντα στη μόδα παπούτσια είναι να ζυγίσεις τις ανάγκες σου. Επέλεξε παπούτσια που είναι πρακτικά και άνετα όπως τα Veja για να μπορείς σε καθημερινή βάση να τα φοράς και να σε βολεύουν. Επίσης, “σταράκια “ και sneakers πάντα σε βγάζουν από τη δύσκολη θέση.

Επίσης, για τις βραδινές σου εξορμήσεις και τα πιο επίσημα events επέλεξε να χτίσεις μία ντουλάπα με κλασικά παπούτσια όπως είναι τα μαύρα, λευκά και μπλε ψηλοτάκουνα για εντυπωσιακές και πάντα στη μόδα εμφανίσεις. Όσον αφορά την άνεση, μη διστάσεις να επιλέξεις χαμηλοτάκουνα ή φλατ σανδάλια για ασφαλή και τρομερά αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά