Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ερμού: «Για ένα χιλιοστό δεν κόπηκε η αρτηρία της καρδιάς» αποκαλύπτει ο πατέρας της 22χρονης

Ερμού: «Για ένα χιλιοστό δεν κόπηκε η αρ...

Όλα όσα είπε

Σε σοκ βρίσκεται ο πατέρας της 22χρονης που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι το μεσημέρι της Παρασκευής στην συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος στο κέντρο της Αθήνας.

«Χθες πήγα και την είδα. Είναι Εντατική ακόμη. Επικοινωνία έχει το κορίτσι. Έχει πάθει φοβία» δήλωσε ο πατέρα της άτυχης κοπέλας.

Η 22χρονη που δέχτηκε δυο μαχαιριές από τον Ιρακινό δράστη συνεχίζει νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο. Ωστόσο βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Πάει καλύτερα. Ήτανε πίσω στην πλάτη αλλά η δεύτερη μαχαιριά πήγε στον πνεύμονα και στο διάφραγμα. Έπαθε ρήξη διαφράγματος. Από ότι μας είπαν οι γιατροί ένα χιλιοστό και θα έκοβε την αρτηρία της καρδιάς» πρόσθεσε ο πατέρας της 22χρονης.

Την ίδια ώρα, συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές των συγγενών της 22χρονης για τα ρούχα που φορούσε την μοιραία μέρα που δείχνουν με τι αγριότητα μαχαίρωσε ο δράστης το κορίτσι. Το μπουφάν της σκισμένο, κομμένο στα δυο.

Ο ξάδελφος της 22χρονης δήλωσε πως «όχι απλά είναι σκισμένο το μπουφάν είναι διαμελισμένο το μπουφάν, στα δύο. Έχει πειραχτεί ο πνεύμονας και το διάφραγμα και κατά βάση υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει πρόβλημα για όλη της την ζωή. Ακόμα και ψυχολογικά μετά. Έφτασε κοντά στο στομάχι. Σκέψου ξεκίνησε από πάνω και έφτασε στο στομάχι. Ο άνθρωπος αυτός ήρθε από την Γερμανία, πέρασε από την Σερβία σε μια μέρα και μαχαίρωσε».

Σύμφωνα με τους γιατρούς, εκείνο που την έσωσε, ήταν ένα σακίδιο που φορούσε στην πλάτη της και έτσι το μαχαίρι, με το οποίο της επιτέθηκε ο Ιρακινός, την βρήκε στην άκρη και δεν πήγε προς τη μεριά της καρδιάς.

Ο δράστης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης.

Τα πρώτα λόγια της 22χρονης
Σύμφωνα με τον πατέρα της 22χρονης, η κόρη του δυσκολεύεται να κοιμηθεί το βράδυ. Μάλιστα, όταν συνήλθε το πρώτο πράγμα που ρώτησε ήταν εάν ο δράστης είναι στη φυλακή.

πηγη: ΑΝΤ1

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις