Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε δίκυκλα από Αττική και Αγρίνιο για 12 χρόνια!

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε δίκυκλα απ...

Εξιχνιάστηκαν επτά κλοπές μοτοσικλετών - Ταυτοποίηθηκαν τέσσερα μέλη της συμμορίας

Τουλάχιστον 12 χρόνια δρούσε μια σπείρα τεσσάρων Ελλήνων, οι οποίοι έκλεβαν δίκυκλα από περιοχές της Αττικής και το Αγρίνιο, τα έκρυβαν στα σπίτια τους σε περιοχές του Δήμου Ανδραβίδας - Κυλλήνης και παραποιούσαν τα στοιχεία τους με σκοπό να τα πουλήσουν ολόκληρα ή τα εξαρτήματά τους.

Μέχρι στιγμής, από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Ήλιδας που εξάρθρωσαν την σπείρα, εξιχνιάστηκαν επτά κλοπές μοτοσικλετών που είχαν γίνει σε περιοχές των Αγίων Αναργύρων, του Αιγάλεω, των Εξαρχείων και της Νίκαιας στην Αττική, καθώς και στο Αγρίνιο από το 2006 ως το 2018! Η προανάκριση συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών.

Στα σπίτια των τεσσάρων μελών της σπείρας, που δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, κατασχέθηκαν πέντε μοτοσικλέτες με ξυσμένους αριθμούς πλαισίου και κινητήρα για τις οποίες είχαν δηλωθεί κλοπές, δυο μοτοποδήλατα και ένας κινητήρας η προέλευση των οποίων ερευνάται. Κάποια από αυτά, δεν έφεραν κρατικές πινακίδες, άδεια κυκλοφορίας και μπροστινό τροχό.

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν σε βάρος των δραστών δικογραφία για κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, κατά περίπτωση και την διαβίβασαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας, ενώ τα κατασχεμένα δίκυκλα αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους που είχαν ξεχάσει πια την.. ύπαρξή τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις