Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Boeing 777: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου της American μετά από ρωγμή

Boeing 777: Αναγκαστική προσγείωση αεροπ...

Ακόμη ένα περιστατικό σε αεροσκάφος της Boeing

Ένα αεροπλάνο Boeing 777 της American Airlines που εκτελούσε πτήση από τη Νέα Υόρκη προς την Ισπανία αναγκάστηκε να προσγειωθεί στη Βοστώνη, αφού το τζάμι του αεροπλάνου εμφάνισε ρωγμή στο τζάμι του πιλοτηρίου μετά από δύο ώρες ταξιδιού, αργά το βράδυ της Τετάρτης.

 Η πτήση 94 αναχώρησε από το αεροδρόμιο JFK στις 19:28 μ.μ. και ήταν προγραμματισμένη να προσγειωθεί στη Μαδρίτη, αλλά εκδόθηκε συναγερμός 2 περίπου στις 21:46 μ.μ., μετέδωσε το NBC Boston, επικαλούμενο την πολιτειακή αστυνομία της Μασαχουσέτης.

Το Alert 2 «υποδεικνύει ότι ένα αεροσκάφος αντιμετωπίζει σημαντικές δυσκολίες» και «μπορεί να αναμένεται δύσκολη ή αναγκαστική προσγείωση», σύμφωνα με τις διαδικασίες αντιμετώπισης αεροπορικών εκτάκτων αναγκών της πόλης Sky Harbor του Φοίνιξ.

 Το αεροπλάνο πετούσε πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό τη στιγμή που γύρισε πίσω στο σημείο όπου προσγειώθηκε στη Βοστώνη στις 10:03 μ.μ., όπως έδειξαν τα δεδομένα από τον ιστότοπο παρακολούθησης πτήσεων FlightAware.

Το Boeing 777-200 επέστρεψε στις ΗΠΑ λόγω «προβλήματος συντήρησης», όπως επιβεβαίωσε η αεροπορική εταιρεία στη New York Post με ανακοίνωσή της.

Η ανακοίνωση της εταιρίας «Η πτήση προσγειώθηκε με ασφάλεια και το αεροσκάφος τέθηκε εκτός λειτουργίας για να επιθεωρηθεί από την ομάδα συντήρησης», αναφέρεται στην ανακοίνωση. Ενώ προσθέτει ότι «Δεν θέλουμε ποτέ να διαταράξουμε τα ταξιδιωτικά σχέδια των πελατών μας και ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε το συμβάν».

Οι επιβάτες της πτήσης διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο και θα αναχωρήσουν για τη Μαδρίτη με άλλο αεροσκάφος το απόγευμα της Πέμπτης.

ΠΗΓΗ ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις