Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πράξη αγάπης υπέρ της "Φλόγας" από το 15ο Νηπιαγωγείο

Πάτρα: Πράξη αγάπης υπέρ της "Φλόγα...

Δείτε ΦΩΤΟ

Τα παιδιά έφτιαξαν ημερολόγια για να ενισχύσουν το σύλλογο γονιών παιδιών με Νεοπλασματική ασθένεια "Φλόγα"

Η παράδοση του χρηματικού  ποσού έγινε στις 16 Φεβρουάριου ,μια ημέρα μετά την Παγκόσμια ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου από τα νήπια και των δυο πρωινών τμημάτων με υπεύθυνες Νηπιαγωγούς την κ. Δήμητρα Αγγελογιαννοπουλου, την κ. Ελένη Τσιμα ,την σχολική νοσηλεύτρια κ. Αρετή Σταυροπουλου ,την κ Γεωργία Παγανια- προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου , σε εκπροσώπους του Συλλόγου Φλόγα Πάτρας την κ. Μαριτσα Λιοτου και την κ. Ρανια Σπυροπουλου.  

Τα παιδιά παραδίδοντας το Φάκελο είπαν τα λόγια του Ρίτσου: “Ευχόμαστε όλα τα παιδιά να είναι καλά έτσι που και μεις να μην ντρεπόμαστε για την χαρά μας……”

 Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι γονείς του Νηπιαγωγείου καθώς και οι μαθητές των τμημάτων Δ2 και Ε1 τάξεων του 2ου συστεγαζόμενου Δημοτικού σχολείου Πατρών με τις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς τις κ Κατερίνα Συλλαιδη και κ. Ζωή Χατζηστρατη στα πλαίσια της συνεργασίας μας του σχεδίου Μετάβασης μαζί με την διευθύντρια του 2ου Δημοτικού σχολείου Πατρών κ. Πηνελόπη Φραντζη. 

Στο τέλος όλοι οι μαθητές μαζί τραγούδησαν το ¨¨Να αγαπάς¨¨ του Παντελή Θαλασσινού στην νοηματική. 

Και κράτησαν καρτέλες με το σύνθημα: Αγάπη δίχως όρους —Αγαπάμε την Φλόγα.

 Στόχος  η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών και γονιών για το έργο του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ», την ανάδειξη του εθελοντισμού και την κινητοποίηση των μικρών παιδιών που ως αυριανοί πολίτες συμμετέχουν σε δράσης αλληλεγγύης και υποστήριξης των ατόμων με χρόνιες παθήσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις