Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η ανάπτυξη της παραλιακής ζώνης του Αιγίου, στη συνάντηση Δημάρχου Αιγιαλείας με τον Λιμενάρχη Πατρών

Η ανάπτυξη της παραλιακής ζώνης του Αιγί...

Η ανακοίνωση

Συνάντηση με τον Κεντρικό Λιμενάρχη Πατρών πλοίαρχο Λ.Σ. Λάζαρο Χανουμίδη, είχε το πρωί της Τετάρτης στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος.

Σε σχετική του ανακοίνωση ο Δήμος Αιγιαλείας, αναφέρει: Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από ζητήματα ανάπτυξης της συνεργασίας Δήμου και Λιμενικού Σώματος σχετικά με την βέλτιστη ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου του Αιγίου, μέσω του σχεδιασμού δράσεων που έχουν ως βάση τους τη γεωγραφική θέση του Αιγίου. Μέσα από τον διάλογο, διαπιστώθηκε η πρόθεση και των δύο φορέων για την από κοινού συνεργασία με στόχο τόσο την δημιουργία επιδομών που θα εξυπηρετήσουν τον τουριστικό χαρακτήρα της παραλιακής ζώνης του Αιγίου, όσο και την περαιτέρω εμπορική εκμετάλλευση του λιμένα, σε σχέση μάλιστα και με τις χερσαίες εγκαταστάσεις της πρώην Χαρτοποιίας Αιγίου.

Ο κ. Καλογερόπουλος και ο κ. Χανουμίδης θα προγραμματίσουν άμεσα νέα συνάντηση, όπου μαζί με στελέχη της δημοτικής αρχής, του λιμενικού σώματος και υπηρεσιακών παραγόντων να γίνει μια πιο ουσιαστική καταγραφή αναγκών και κατ’επέκτασιν δημιουργία σχεδίου συνεργασίας με πολλαπλά οφέλη για τη λιμενική ζώνη της πόλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις