Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Εκδήλωση για τα 100 χρόνια Λένιν στο Πάνθεον

Πάτρα: Εκδήλωση για τα 100 χρόνια Λένιν ...

Διοργανώνουν οι Οργανώσεις Αχαΐας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ την Τετάρτη 14/2/2024 στις 18.30 - Θα προβληθεί & η ταινία "Θωρηκτό Ποτέμκιν"

Οι Οργανώσεις Αχαΐας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «100 χρόνια Λένιν - Συνεχίζουμε στο δρόμο της ανατροπής. Για το Σοσιαλισμό την απάντηση στον 21ο αιώνα».

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024 τις 6.30 το απόγευμα στον κινηματογράφο «Πάνθεον» στην Γούναρη 34), στην Πάτρα. Θα μιλήσει, ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης προβληθεί η σοβιετική ταινία «Θωρηκτό Ποτέμκιν» του Σεργκέι Μιχαήλοβιτς Αϊζεστάιν, παραγωγής 1925 που θεωρείται ένα από τα αριστουργήματα της 7ης τέχνης και συγκεκριμένα του βωβού κινηματογράφου.

Ο Βλαντίμιρ Ιλίτς Λένιν υπήρξε Ρώσος κομμουνιστής επαναστάτης, πολιτικός θεωρητικός και μία μεγάλη φυσιογνωμία της πολιτικής. Ήταν ηγέτης της Ρωσικής Επανάστασης και επικεφαλής της Ε.Σ.Σ.Δ., ηγέτης της Κομμουνιστικής Διεθνούς και του μπολσεβικικού κόμματος. Είχε γεννηθεί στις 22 Απριλίου 1870, στην περιοχή Ουλιανόβσκ της Ρωσίας και απεβίωσε στις 21 Ιανουαρίου 1924, στο Γκόρκι της Ρωσία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις