Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αλεξανδρούπολη: Ένταση με αγρότες που εισέβαλαν στο αεροδρόμιο

Αλεξανδρούπολη: Ένταση με αγρότες που ει...

Οι ίδιοι νωρίτερα είχαν κατασκηνώσει έξω από το ξενοδοχείο του

Τεταμένο είναι το κλίμα στην Αλεξανδρούπολημε αφορμή την παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Λευτέρη Αυγενάκη, με τους αγρότες να προσπαθούν να μπουκάρουν στο αεροδρόμιο!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, όταν οι αγρότες έμαθαν ότι ο υπουργός και ο υφυπουργός ακυρώνουν την προγραμματισμένη συνάντηση που είχαν στις 18:00 το απόγευμα με εκπροσώπους αγροτών, κτηνοτρόφων και μελισσοκόμων και τότε μπήκαν στα τρακτέρ που είχαν παρατεταμένα έξω από το ξενοδοχείο που θα γινόταν η συνάντηση και έφτασαν μέχρι το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης.

Οργισμένοι οι αγρότες
 
Όταν έφτασαν στο σημείο, προσπάθησαν να εισέλθουν στην αίθουσα αναχωρήσεων προκειμένου να συναντήσουν τον υπουργό και τον υφυπουργό. Εκεί περίμεναν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και άνδρες των ΜΑΤ και δεν τους επέτρεψαν την είσοδο. Αυτή τη στιγμή οι αγρότες στο σημείο είναι οργισμένοι, καθώς θεωρούν μεγάλη προσβολή ότι περίμεναν περισσότερες από τέσσερις ώρες στο ξενοδοχείο για να πραγματοποιηθεί η συνάντηση και ο υπουργός και ο υφυπουργός αποχώρησαν από την περιοχή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του σταθμού, οι αγρότες σχεδιάζουν μετά από το συγκεκριμένο περιστατικό να σκληρύνουν άμεσα τη στάση τους και να προχωρήσουν νωρίτερα σε αποκλεισμούς τελωνείου, ενώ θα πραγματοποιήσουν νέες συσκέψεις για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις