Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ομόφυλα ζευγάρια: Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση του Μητροπολίτη Πατρών- Επί ποδός ήταν η Αστυνομία για την αντισυγκέντρωση - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ομόφυλα ζευγάρια: Ολοκληρώθηκε η συγκέντ...

Στον Ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα

Νεότερη ενημέρωση 

Με το απολυτίκιο του Αγίου Ανδρέα ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση του Μητροπολίτη Πατρών ενάντια στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια το απόγευμα της Κυριακής.

Πλήθος πιστών βρέθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα ενώ την ίδια ώρα πραγματοποιήθηκε αντισυγκέντρωση-πορεία από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και μέλη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ με την Αστυνομία να βρίσκεται επί ποδός.

18:07 Συγκέντρωση πραγματοποιείται αυτή την ώρα στον Ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών ενάντια στο Νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια μετά από κάλεσμα του Μητροπολίτη Πατρών κκ. Χρυσόστομου.

Oι πιστοί συγκεντρώνονται στην ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα για την "προσευχή για την οικογένεια" όπως έχει ονομαστεί η σύναξη, στην οποία ομιλητής θα είναι ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος ο οποίος θα αναλύσει τις θέσεις της Εκκλησίας για τον γάμο και την οικογένεια. «Ντρέπεται και η ντροπή σήμερα για αυτά που ακούει» ανέφερε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Μητροπολίτης Πατρών

 

Ολόκληρη η ομιλία του Μητροπολίτη Πατρών

Την ίδια ώρα δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται επί ποδός λαμβάνοντας αυξημένα μέτρα για να αποτρέψει την μετάβαση των συμμετεχόντων στην αντισυγκέντρωση προς τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις