Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο τράπερ για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή ο τράπερ για τον...

Ισχυρίστηκε ότι ο συγκατηγορούμενος του κλώτσησε στον θώρακα τον φοιτητή

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ο 25χρονος τράπερ για τον ξυλοδαρμό 23χρονου φοιτητή, στη Θεσσαλονίκη.

 Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού, ενώ για το ίδιο αδίκημα κατηγορείται και ένας άλλος νεαρός, τα στοιχεία του οποίου δεν έγιναν γνωστά κατά την προανάκριση.

Θεσσαλονίκη: Νέα προθεσμία πήρε ο 25χρονος τράπερ που κατηγορείται για την επίθεση εναντίον 23χρονου φοιτητή

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο τράπερ που φέρεται να ξυλοκόπησε φοιτητή

Αρνήθηκε την κατηγορία και κατονόμασε τον συνεργό του

Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται. Ισχυρίστηκε ότι προκλήθηκε από το θύμα και ότι ο σοβαρός τραυματισμός του φοιτητή δεν προήλθε από το δικό του χτύπημα.

 Ανέφερε πως ο 23χρονος του είπε «εσύ είσαι διάσημος. Νομίζεις ότι είσαι κάποιος;» και αυτός θεώρησε ειρωνικό το σχόλιο και τον χτύπησε με το κεφάλι του. Ισχυρίστηκε, όμως, ότι ο συγκατηγορούμενος του κλώτσησε στον θώρακα τον φοιτητή με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί στο κεφάλι.

 Σύμφωνα με πληροφορίες ο τράπερ κατονόμασε τον συνεργό του, το πρόσωπο του οποίου φαίνεται στο βίντεο, ενώ φέρει και χαρακτηριστικό τατουάζ στον λαιμό.

 Ακόμη, σημείωσε ότι οι δυο τους έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στο θύμα.

Ο 25χρονος συνελήφθη με ένταλμα που εξέδωσε η ανακρίτρια, όταν παρήλθε το Αυτόφωρο.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο φοιτητής
 

Το θύμα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ καθώς οι θεράποντες γιατροί του αφαίρεσαν αιμάτωμα από το κεφάλι. Ο 23χρονος μετά τα χτυπήματα που δέχτηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (26/1) πήγε να κοιμηθεί ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις και μετέβη στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

 Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 23χρονος φοιτητής βρισκόταν τα ξημερώματα της 26ης Ιανουαρίου παρέα με άλλους δύο φοιτητές στην οδό Συγγρού. Βλέποντας τον τράπερ είπε στην παρέα του «αυτός είναι γνωστός» και τότε, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, δέχθηκε επίθεση από τον 25χρονο ο οποίος του έδωσε «κεφαλιά». Ένα δεύτερο άτομο που ήταν μαζί με τον τράπερ τον χτύπησε με κλωτσιά στο σώμα, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει στο κεφάλι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις