Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Σοφία Βεργκάρα: Πόζαρε στην έπαυλή της, όμως κυρίως «ζει μέσα στην γκαρνταρόμπα της»

Σοφία Βεργκάρα: Πόζαρε στην έπαυλή της, ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η πρωταγωνίστρια του «Grizelda» επένδυσε στο πράσινο και σε έργα Φερνάντο Μποτέρο- ζει σε ύψωμα του Μπέβερλι Χιλς

Την ξέρουν για τις προκλητικές καμπύλες, την εξωτική προφορά και το απαράμιλλο κέφι της.

H 51χρονη Σοφία Βεργκάρα, που θεωρείται η πιο ακριβοπληρωμένη και δημοφιλής ηθοποιός της αμερικάνικης τηλεόρασης αλλά και πρότυπο λατινικής ομορφιάς και αισθησιασμού, άνοιξε τις πόρτες του εντυπωσιακού της σπιτιού στο Μπέβερλι Χιλς.  

Αυτές τις μέρες είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, όχι μόνο ως κριτής στο show America's Got Talent, αλλά και εξαιτίας της μίνι σειράς Grizelda που σκίζει σε τηλεθέαση στο Netflix. Επιπλέον είναι ξανά single! Το περιοδικό AD κατόρθωσε να μπει στην έπαυλη που ανακαίνισε σε πανοραμικό αλλά «πριβέ» σημείο του Μπέβερλι Χιλς. Για το συγκεκριμένο ακίνητο πλήρωσε πάνω από 26 εκατομμύρια δολάρια αλλά επειδή της θύμισε με τις καμάρες του τρομακτικό πύργο στην…Πενσιλβάνια αποφάσισε να το «ελαφρύνει» κάπως

Χαίρεται τη πανέμορφη, λευκή της κουζίνα όπου συνήθως αναπαύεατι περιστοιχισμένη από φίλους, καθώς αφήνει την μαγειρική στο γιο της. Απολαμβάνει το ότι έχει πολλές υπαίθριες μεριές και πως «βλέπουν» στους καταπράσινους κήπους όλα τα δωμάτια. Χάρη στον designer εξωτερικών χώρων Stephen Block, εξασφάλισε παλιά συντριβάνια και τροπικά στοιχεία που παραπέμπουν στις κολομβιανές της ρίζες. Η deco expert Ohara Davies-Gaetano την βοήθησε να εκσυγχρονίσει την παραδοσιακή επίπλωση που της αρέσει. Εσωτερικά στην έπαυλη δεσπόζει το φωτεινό εκρού και το άφθονο μάρμαρο, οι μπαρόκ πολυθρόνες, οι περίτεχνοι καθρέφτες και πολυέλαιοι αλλά και τα γλυπτά και οι πίνακες του διάσημου συμπατριώτη της εικαστικού Φερνάντο Μποτέρο. Παντού υπάρχουν φυτά- αυτό έχει ξαναγίνει μεγάλη τάση άλλωστε.

Εννοείται πως ένα τέτοιο σπίτι διαθέτει γήπεδα, πισίνα, αίθουσα προβολών, γυμναστήριο κ.α. Όμως η Σοφία Βεργκάρα απολαμβάνει περισσότερο το δωμάτιο της γκαρνταρόμπας. Όλα εκεί είναι σε απόλυτη τάξη και χρωματική τοποθέτηση. «Πρακτικά και κυριολεκτικά ζω μέσα στην ντουλάπα. Εδώ περνάω τον περισσότερο χρόνο, είναι το όνειρο για κάθε κορίτσι» ανέφερε στο περιοδικό. Εννοείται πως εικόνες και σχετικά βίντεο έκαναν ταχύτατα το γύρω του κόσμου μέσω διαδικτύου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View