Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου από Πάτρα: "Στόχος του προσυνεδριακού διαλόγου είναι η επανεκκίνηση, η ανασυγκρότηση και η εξωστρέφεια"

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου από Πάτρα: &...

Το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία

Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η κεντρική ομιλήτρια στην Ανοιχτή Συνέλευση των Οργανώσεων Μελών Κεντρικού Βόρειου και Κεντρικού Νοτίου Διαμερίσματος Πάτρας στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης.

Θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για τα προσυνεδριακά κείμενα και την πορεία προς το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία.

Στην συνέντευξη Τύπου που προηγήθηκε η κ. Ξενογιαννακοπούλου αναφέρθηκε στο 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία που θα πραγματοποιηθεί στις 22 - 25 Φεβρουαρίου το οποίο όπως τόνισε γίνεται σε μια κρίσημη περίοδο για την Ελλάδα αλλα και για την δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ.

"Στόχος του προσυνεδριακού διαλόγου είναι η επανεκκίνηση, η ανασυγκρότηση και η εξωστρέφεια. Γι΄αυτό το λόγο πραγματοποιούμε ανοιχτές συνελεύσεις και περιφερειακά συμβούλια παρουσία του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη".

Παράλληλα η κ Ξενογιαννακοπούλου αναφέρθηκε και στην καμπάνια για την ακρίβεια που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι η χώρα μας κατέχει την τρίτη θέση στην Ευρώπη στην μείωση της αγοραστικής κίνησης.

Η Ανοιχτή Συνέλευση των Οργανώσεων Μελών Κεντρικού Βόρειου και Κεντρικού Νοτίου Διαμερίσματος Πάτρας στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις