Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι στα Πετράλωνα, έκαναν μπάνιο και ξυρίστηκαν

 Διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι στα Πετράλων...

Ο ιδιοκτήτης ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο 17 δευτερολέπτων - «Δεν ξέρω αν κοιμήθηκαν αλλά σίγουρα έκατσαν αρκετή ώρα»

Θρασύτατοι διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι στα Πετράλωνα και όταν επέστρεψε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, το βρήκε άνω-κάτω καθώς οι δράστες κουρεύτηκαν, ξυρίστηκαν και έκαναν μπάνιο πριν φύγουν.

Ο νεαρός ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο 17 δευτερολέπτων, θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους τα όσα έζησε. Όπως πιθανολόγησε, ότι το χτύπημα σημειώθηκε το Σάββατο όταν ο ίδιος έλειπε από το διαμέρισμα.

Ηλεία: Αδίστακτη σπείρα Ρομά πίσω από «χρυσή» διάρρηξη σε σπίτι την ώρα κηδείας

Δείτε βίντεο με όσα δήλωσε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος:

«Έλειπα. Το Σάββατο τα ξημερώματα μπήκαν εδώ στη γειτονιά, πρέπει να μπήκαν κι αλλού. Ήρθαν εδώ, κάνανε μπάνιο, ξυρίστηκαν, κουρεύτηκαν. Μου πήραν και δύο μηχανήματα. Έκαναν το σπίτι αχούρι. Έλειπα καιρό. Αυτοί έτυχε και μπήκαν το Σάββατο. Εγώ γύρισα χθες. Αν ήμουν μέσα μπορεί να με καταλάβαιναν και να μην έμπαιναν» δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι σόι κλέφτες ήταν, τι ήταν αυτοί οι άνθρωποι. Έσπασαν κάποιους σωλήνες από το αέριο, μπορεί να άρπαζαν σωλήνες για χαλκό. Σπίτι μου παίζει να μπήκαν μόνο αν τους κυνηγούσε καμία αστυνομία. Μπορεί να μπήκαν για να μείνουν κάποιες ώρες. Πήραν δύο ρούχα- που λέει ο λόγος- και δύο μηχανήματα. Πώς να καταλάβουν ότι μένω εδώ πάνω; Είναι δώμα. Δεν ξέρω αν κοιμήθηκαν αλλά σίγουρα έκατσαν αρκετή ώρα».

Ο ίδιος αναρωτήθηκε στο βίντεο στα social: «Εσάς οι κλέφτες ξυρίζονται και κάνουν μπάνιο σπίτι σας;» ενώ τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση, ήταν πολλά. Πάντως, κανείς στη γειτονιά δεν κατάλαβε τη διάρρηξη. Οι δράστες παραβίασαν την εξώπορτα, την έκλεισαν και έπιασαν δουλειά χωρίς να κινήσουν υποψίες.

Μετά το αρχικό σοκ, ο ιδιοκτήτης έκανε καταγγελία στην Αστυνομία, με τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών να παραμένουν άκαρπες.

ΠΗΓΗ Mega

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις