Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Καλών Τεχνών Κωστής Παλαμάς και του Κέντρου Πολιτισμού-Ολυμπισμού

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλ...

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα

Μια ιδιαίτερη βραδιά έζησαν την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου πλήθος συμπολιτών μας, στο πλαίσιο της Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Καλών Τεχνών Κωστής Παλαμάς και του Κέντρου Πολιτισμού-Ολυμπισμού. 

Τιμήθηκαν, φορείς και Σύλλογοι με μεγάλη προσφορά στις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας καθώς επίσης και ο Αντιπεριφερειάρχης Μπονάνος Χαράλαμπος για την πλούσια, και ανεκτίμητη συμβολή του στα Πολιτιστικά  και Κοινωνικά θέματα με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Στην αίθουσα Τέχνης «Gallery Ωδείο», κατά την διάρκεια της απονομής, ζωντάνεψαν συγκινητικές στιγμές από τις μεγάλες κυρίες που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην φροντίδα και μέριμνα των ευπαθή συμπολιτών μας όπως: Την Πρόεδρο της «Γλυκιάς Ζωής» κα.Βασιλική Γούρα, την Πρόεδρο του Συλλόγου «Αλμα Ζωής», κα.Αγγελική Στεφανάκη, την Πρόεδρο του Ομίλου Εθελοντών κατά του καρκίνου «Αγκαλιάζω», Πρόεδρο, Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη,  την Πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Αντιμετώπισης Σκλήρυνσης κατά πλάκας κα.Μαργαρίτα Καραγιώργου και τον Πρόεδρο των Φίλων Παιδιών με Αυτισμό Νομού Αχαΐας κο.Γκορίλα Θωμά.  

Τιμήθηκε επίσης, η Μουσική παρουσία των αναγνωρισμένων καλλιτεχνών της ΙΟΝΙΑ Ορχήστρας με τον πολυτάλαντο μαέστρο Παναγιωτόπουλο Χρήστο και την εξαίρετη τραγουδίστρια  Έλενα Γούναρη που πλημμύρισαν με ιδιαίτερη αισθητική νότα την Καλλιτεχνική ατμόσφαιρα.

Ευχές για ατομική και οικογενειακή ευτυχία απηύθυνε στον Χαιρετισμό και την λιγόλεπτη οπτικοακουστική ομιλία του για τις Πολιτιστικές και Καλλιτεχνικές δράσεις του Κέντρου Πολιτισμού-Ολυμπισμού και Συλλόγου Κωστής Παλαμάς, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρ.Θεόδωρος Μαλλιάς, με ιδιαίτερη πνευματική και συναισθηματική αναφορά στους τιμωμένους ανθρωπιστικούς φορείς.

Στους τιμώμενους απονεμήθηκε το δίγλωσσο γνωστό βιβλίο-λεύκωμα με τίτλο «ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ» στο δε Αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Μπονάνο το επετειακό βιβλίο-λεύκωμα, κειμήλιο της Παγκόσμιας Ολυμπιακής Βιβλιογραφίας με τίτλο «ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΥΜΝΟΣ-ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ» για την προσφορά τους στον Άνθρωπο τον Πολιτισμό και τις Τέχνες. 

Οι τυχεροί της βραδιάς με τα 3 φλουριά της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας που αντιπροσωπεύουν τρεις αξιόλογους πίνακες ζωγραφικής των καταξιωμένων καλλιτεχνών, Βασιλόπουλο Άκι, Ευγενίδη Σωκράτη και Τζελάτη Φίλιππο απονεμήθηκαν στον Αντιπεριφερειάρχη Μπονάνο Χαράλαμπο, τον Γκορίλα Θωμά και τον Κανελάκη Γιώργο. 

Την εκδήλωση συντόνισε ο  τηλεοπτικός παραγωγός, Αχιλλέας Παπαδιονυσίου. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture