Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βοιωτία: Τραγικό τέλος για 77χρονη ηγουμένη και την μικρότερη αδελφή της - Βρέθηκαν νεκρές δίπλα σε ηλεκτρική θερμάστρα

Βοιωτία: Τραγικό τέλος για 77χρονη ηγουμ...

Πληροφορίες ότι η μια υπέστη εγκαύματα από τη φωτιά στο κελί της στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου και η δεύτερη κατέληξε από αναθυμιάσεις

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα σε μοναστήρι στη Βοιωτία.

Νεκρές εντοπίστηκαν δύο μοναχές (η ηγουμένη και η αδελφή της) μετά από κατάσβεση πυρκαγιάς που ξέσπασε στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου στον Υψηλάντη Βοιωτίας.

Η μία εκ των δύο έφερε εγκαύματα και βρισκόταν μέσα στο κελί που ξέσπασε η φωτιά, ενώ η δεύτερη διέμενε σε διπλανό κελί και κατέληξε πιθανόν από τις αναθυμιάσεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο γυναίκες βρέθηκαν δίπλα σε ηλεκτρική θέρμαστρα ενώ σύμφωνα με την πυροσβεστική είχε προκληθεί φωτιά που είχε σβηστεί πριν να φτάσουν στο μοναστήρι οι πυροσβέστες το βράδυ της Πέμπτης.

Οι δύο γυναίκες, σύμφωνα με το tvstar.gr, δεν είχαν δώσει σημεία ζωής τις τελευταίες δυο ημέρες. Πιστοί που επισκέπτονται την Μονή ανησύχησαν καθώς η ηγουμένη δεν απαντούσε στις επίμονες τηλεφωνικές κλήσεις τους και έτσι ενημέρωσαν τον δήμαρχο Αλιάρτου Θεσπιών, Γιώργο Αραπίτσα.

Συνοδεία αστυνομικών και πυροσβεστών ο δήμαρχος Αλιάρτου έφτασε στο μοναστήρι που βρίσκεται σε υψόμετρο 700 μέτρων και ήταν αποκλεισμένο λόγω του χιονιού.

Οι πόρτες ήταν, μάλιστα, κλειδωμένες και κλήθηκε τεχνικός για να μπορέσουν να μπουν στο εσωτερικό του μοναστηριού όπου δυστυχώς βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση για τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις