Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης: «Βάλε τα κοσμήματα στο αλουμινόχαρτο για να μην λιώσουν»

ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από ληστεία σε βάρος ...

Οι δύο άνδρες κατάφεραν να μπουν στο σπίτι προσποιούμενοι τους τεχνικούς της ΔΕΗ

Προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ εισέβαλαν σε διαμέρισμα ηλικιωμένης στην περιοχή του Παπάγου δύο Ρομά κακοποιοί.

Οι δράστες δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν βία όταν το θύμα τους κατάλαβε ότι δεν ήταν αυτοί που έλεγαν.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που πρόβαλε η ΕΡΤ εμφανίζονται οι δύο άνδρες να προσπαθούν με διάφορα τεχνάσματα να απασχολήσουν τη γυναίκα, βάζοντάς την για παράδειγμα να ανάψει όλα τα μάτια της κουζίνας και να βράσει νερό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ένας από τους εμπλεκόμενους άναψε τον απορροφητήρα για να μην ακούγεται ο συνεργός του που έψαχνε μέσα στο σπίτι της γυναίκας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι δύο δράστες προσπάθησαν να πείσουν την ηλικιωμένη να βάλει τα κοσμήματα που φορούσε σε μια χαρτοπετσέτα και στη συνέχεια σε αλουμινόχαρτο, με το πρόσχημα ότι με αυτόν τον τρόπο δεν θα έλιωναν εάν υπήρχε διαρροή ρεύματος. Μάλιστα ο ένας από αυτούς τη βοήθησε να τα βγάλει, προτρέποντάς της να κάνει το ίδιο και με άλλα κοσμήματα που βρίσκονταν τυχόν στο σπίτι.

Κάποια στιγμή η γυναίκα τους αντιλήφθηκε και έβαλε τις φωνές, και τότε οι ληστές δεν δίστασαν να ασκήσουν επάνω της σωματική βία, προκειμένου να διαφύγουν.

Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας το συγκεκριμένο βίντεο και άλλα από την ευρύτερη περιοχή κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν από τους εμπλεκόμενους έναν 23χρονο Ρομά, ο οποίος εντοπίστηκε στα Λιόσια και στο σπίτι του βρέθηκαν διάφορα κλοπιμαία.

Ο άλλος εμπλεκόμενος διαμένει στην Χαλκίδα έχει ταυτοποιηθεί, πρόκειται για έναν 32χρονο Ρομά και διαφεύγει μέχρι στιγμής τη σύλληψη. Και οι δύο άνδρες είναι σεσημασμένοι για παρόμοια αδικήματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις