Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρήνος στη Βρετανία για το παιδί που πέθανε από την πείνα

ΦΩΤΟ pixabay.com

ΦΩΤΟ pixabay.com

: Δεν έφτανε το ψυγείο για λίγο εκατοστά

Συγκλονισμένη είναι η Βρετανία από τον θάνατο ενός παιδιού μόλις δύο ετών που άφησε την τελευταία του πνοή από την πείνα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το παιδάκι χωρίς τις αισθήσεις του να έχει κουλουριαστεί φορώντας τις πιτζάμες του δίπλα στον 60χρονο πατέρα του, που είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή.

Συγκλονισμένη η μητέρα του παιδιού Η συγκλονισμένη μητέρα του Bronson, Sarah Piesse, 43 ετών, είπε ότι ο γιος της ήταν μόλις δύο εκατοστά μικρότερος για να φτάσει ένα ψυγείο γεμάτο με χριστουγεννιάτικα φαγητά που θα τον είχαν σώσει. Επίσης, δεν μπορούσε να φτάσει τη βρύση λόγω του μικρού του ύψους, ούτε τα σνακ του, καθώς είχαν πρόσφατα μεταφερθεί σε ένα ψηλότερο ντουλάπι για να μην μπορεί να τα πάρει μόνος του, είπε.

 «Ξέρω ότι οι δυο τους είχαν ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δείπνο μαζί. Είχαν όλα τα συνοδευτικά και κοτόπουλο αντί για γαλοπούλα, επειδή στον Bronson άρεσε το κοτόπουλο. Όλα τα τρόφιμα θα ήταν ακόμα στο ψυγείο. Αν ο Bronson ήταν λίγο ψηλότερος, τότε θα είχε επιβιώσει. Το ψυγείο είχε γεμίσει με χριστουγεννιάτικα περισσεύματα», είπε η σοκαρισμένη μητέρα.

 «Προσεύχομαι να νόμιζε ότι ο πατέρας του κοιμόταν» 

«Τις τελευταίες του στιγμές τις πέρασε μόνος του και πρέπει να ήταν τόσο διψασμένος και πεινασμένος. Θα έκλαιγε. Θα ήταν τόσο μπερδεμένος. Και ο Κένι ήταν εκεί στο πάτωμα. Μπορώ μόνο να προσεύχομαι πως νόμιζε ότι ο πατέρας του κοιμόταν», είπε σύμφωνα με τον independent.

 Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Σάρα λέει ότι δεν θα συγχωρήσει ποτέ τον εαυτό της που δεν ήταν εκεί για τον γιο της. «Με στοιχειώνει» είπε, προσθέτοντας: «Αν καταφέρνω να κοιμηθώ είναι για μερικές μόνο ώρες. Ξυπνάω και σκέφτομαι ότι περιπλανιέται μόνος του, πεινασμένος. Πρέπει να ήταν τόσο αδύναμος στο τέλος που αποφάσισε να τα παρατήσει και να πάει δίπλα στον πατέρα του, αγκαλιάζοντας τα πόδια του. Δεν θα συγχωρήσω ποτέ τον εαυτό μου που δεν ήμουν εκεί. Όταν τον φαντάζομαι μόνο του σε εκείνο το διαμέρισμα, νιώθω αποτυχημένη».

Κοινωνικοί λειτουργοί επισκέφθηκαν το σπίτι και δεν αντιλήφθηκαν τίποτα

Να σημειωθεί ότι οι κοινωνικοί λειτουργοί επισκέφθηκαν το διαμέρισμα όπου ο Μπρόνσον ζούσε με τον πατέρα του στις 2 Ιανουαρίου και ξανά δύο ημέρες αργότερα αλλά δεν υπήρξε καμία απάντηση. Ρώτησαν την Σάρα εάν είχε λάβει μηνύματα από τον Κένεθ, αλλά δεν την έδωσαν καμία ένδειξη πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

 Οι κοινωνικές υπηρεσίες επικοινώνησαν και τις δύο φορές με την αστυνομία, αλλά υπήρξε ένα άλλο κενό πέντε ημερών πριν βρεθούν τελικά τα πτώματα του Μπρόνσον και του Κένεθ στις 9 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις