Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΠΑΣΟΚ: Περιοδεία Ανδρουλάκη σε Αχαΐα και Ηλεία

ΠΑΣΟΚ: Περιοδεία Ανδρουλάκη σε Αχαΐα και Ηλεία

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ η Αμαλιάδα

Διήμερη περιοδεία σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας έχει προγραμματίσει ο Νίκος Ανδρουλάκης, ξεκινώντας αύριο το πρωί από την Αμαλιάδα.

Στις 10:30 το πρωί ο κ. Ανδρουλάκης θα παραστεί στον εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Αθανασίου στην Αμαλιάδα. Στις 12:30 θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Πύργου Στάθη Καννή και στις 13:00 θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου».

Την Παρασκευή στις 11:00 ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα επισκεφθεί το σώμα Εθελοντών Διασωστών & Πυροσβεστών στον Δήμο Δυτικής Αχαΐας (Π.Ε.Ο. παρ. Πατρών-Πύργου 130) και στις 11:30 θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο.

Στις 19:30 ο κ. Ανδρουλάκης θα παραστεί σε εκδήλωση της περιφερειακής παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι Μπορούμε», με επικεφαλής τον Σπύρο Σκιαδαρέση στο Ξενοδοχείο Αστήρ στην Πάτρα.

Η ανακοίνωση της παράταξης, αναφέρει: "Παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδος «Νέα Δυτική Ελλάδα».
Η εκδήλωση θα γίνει την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024, στις 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Αστήρ».
Ο επικεφαλής της παράταξης, Σπύρος Σκιαδαρέσης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι, οι υποψήφιοι και όλα τα στελέχη απευθύνουν ανοικτό κάλεσμα συμμετοχής στην εκδήλωση, με την οποία ανοίγει ο αυτοδιοικητικός κύκλος δράσης της παράταξης, καθώς το νέο έτος συμπίπτει με την έναρξη της νέας περιφερειακής περιόδου".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις