Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέα υπόθεση κακοποποίησης: Του είπε πως θέλει να φύγει και την ξυλοκόπησε μέχρι λιποθυμίας

Νέα υπόθεση κακοποποίησης: Του είπε πως ...

Όλα όσα είπε

Σοκάρει μια υπόθεση βίας, αυτή τη φορά σε βάρος 28χρονης κοπέλας, καθώς ένας 30χρονος κέρδισε την εμπιστοσύνη της και, αφού τον επισκέφτηκε στην πόλη που μένει, κατέληξε με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και άλλα χτυπήματα στο νοσοκομείο.

Η 28χρονη κοπέλα που μένει μόνιμα σε πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας αποφάσισε να περάσει τις μέρες της Πρωτοχρονιάς στο σπίτι του 30χρονου άνδρα που διαμένει σε άλλη πόλη.

Ο άντρας αυτός, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η 28χρονη κοπέλα, κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Το βράδυ της 29ης Δεκεμβρίου ξεκίνησε ένας καυγάς μεταξύ τους και όταν, σύμφωνα με την καταγγελία, η κοπέλα ανέβηκε στο διαμέρισμα του 28χρονου, εκείνος κλείδωσε την πόρτα και άρχισε να την χτυπάει με κλωτσιές και μπουνιές με αποτέλεσμα η κοπέλα να πέσει σχεδόν λιπόθυμη στο πάτωμα. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η 28χρονη, ο 30χρονος επιχείρησε να την πνίξει με μία γκλίτσα που της έβαλε στο λαιμό και στη συνέχεια στην προσπάθειά της να γλιτώσει πήδηξε από τον δεύτερο όροφο και έπεσε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου. Εκεί κατάφερε να ζητήσει βοήθεια από ένα κορίτσι που βρισκόταν εκεί και κάλεσε την αστυνομία.

Η γυναίκα κατέληξε στο νοσοκομείο και, σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση, η κοπέλα έφερε κακώσεις κεφαλής, τραύμα στο αριστερό μάτι και μώλωπες στο κρανίο και περιμετρικά στο λαιμό.

 Εντύπωση προκαλεί πως, σύμφωνα με το θύμα, οι αστυνομικοί πήγαν στο διαμέρισμα του 30χρονου, όμως επειδή δεν τους άνοιξε κανείς την πόρτα και στη συνέχεια έφυγαν, με αποτέλεσμα να μη συλληφθεί με την αυτόφωρη διαδικασία.

Η μαρτυρία της 28χρονης
Η 28χρονη σοκαρισμένη ξετυλίγει το κουβάρι του τρόμου. «Τον γνώρισα το 2017. Μετά χαθήκαμε και πριν από ένα τρίμηνο περίπου αρχίσαμε να μιλάμε στα social media. Τον εμπιστεύτηκα. Με πήγε και στους γονείς του να με γνωρίσουν. Για τρείς μέρες που ήμασταν στο σπίτι του δεν είχε δείξει καθόλου βίαιο χαρακτήρα. Όταν αποφάσισα να φύγω και ζήτησα λίγο χρόνο για να δω πως θα προχωρήσει όλο αυτό που είχαμε, έγιναν όλα. Ενώ εγώ τον επισκέφθηκα στο σπίτι του με καλή πρόθεση στα πλαίσια μιας σχέσης που θα μπορούσε να αναπτυχθεί, εκείνος

«Φέρθηκε βίαια. Είναι απολύτως βέβαιο ότι θα με αποτελείωνε. Πρόκειται για ένα πολύ επικίνδυνο άτομο.

Είναι ξεκάθαρο πως ήθελε να με σκοτώσει. Μου είπε χαρακτηριστικά ότι θα με εξαφανίσει», καταλήγει η κοπέλα.

Η δικηγόρος του θύματος Νίκη Μπαλτά τονίζει:  «Το κορίτσι αυτό σώθηκε από θαύμα και επειδή κατάφερε κάποια στιγμή να ξεφύγει και να πηδήξει από τον δεύτερο όροφο στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου. Εκεί κατάφερε να ζητήσει βοήθεια από ένα κορίτσι που την είδε πίσω από το τζάμι να καλέσει την Άμεση Δράση. Μάλιστα σχημάτισε με νοήματα το «100» για να καταλάβει το κορίτσι τι πρέπει να κάνει. Η αστυνομία που ήρθε δεν τον συνέλαβε και αυτός είναι ελεύθερος. Βλέποντας όλα αυτά, ως συνήγορός της αισθάνομαι ότι πρέπει να καταθέσουμε μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας, έχοντας όλα τα στοιχεία που το αποδεικνύουν, για να αποκατασταθεί η αλήθεια και για να μην έχουμε ακόμα ένα θύμα».

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις