Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ακρόπολη: Έδεσε χειροπόδαρα τη σύντροφο του και την πέταξε από το μπαλκόνι

Ακρόπολη: Έδεσε χειροπόδαρα τη σύντροφο ...

Η Κινέζα, τραυματισμένη στο πόδι και το κεφάλι μετεφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ

Μαρτυρικές στιγμές στα χέρια του συντρόφου της έζησε μια 36χρονη Κινέζα σε διαμέρισμα στην περιοχή της Ακρόπολης.

Ο Ασιάτης κακοποιητής, όπως καταγγέλλει η γυναίκα, την είχε δεμένη χειροπόδαρα και φυλακισμένη μέσα στο διαμέρισμα και όταν το θύμα επιχείρησε να αποδεσμευθεί, ακολούθησε άγριο επεισόδιο με την 36χρονη να πέφτει από το μπαλκόνι του σπιτιού της στον 3ο όροφο και να προσγειώνεται σε εξώστη διαμερίσματος του 1ου ορόφου.

Η Κινέζα, τραυματισμένη στο πόδι και το κεφάλι μετεφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ ο 40χρονος κακοποιητής της, έσπευσε να εξαφανιστεί, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη. Σύμφωνα με την παθούσα, ο σύντροφός της πιθανότατα να αναζητεί λύση, προκειμένου να την κοπανήσει απ’ την Ελλάδα και να «πετάξει» την Κίνα. Για το λόγο αυτό έχει ενημερωθεί το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος.

Την έδεσε χειροπόδαρα και την πέταξε από τον 3ο όροφο στο κενό

Όπως προκύπτει από την καταγγελία του θύματος στην αστυνομία, το σκηνικό του τρόμου σημειώθηκε στις 19:35 του Σαββάτου (02.12.2023). Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σήμα της ΕΛ.ΑΣ «η 36χρονη Κινέζα, ευρισκόμενη εντός οικίας 3ου ορόφου όπου διαμένει με τον σύντροφό της και κατόπιν επεισοδίου, έπεσε από τον εξώστη και προσγειώθηκε στον εξώστη οικίας 1ου ορόφου. Η παθούσα φέρει τραύματα στο δεξί κάτω άκρο και στο κεφάλι. Επιπλέον δήλωσε ότι ο σύντροφός της, της είχε δέσει τα κάτω και τα άνω άκρα για μια ημέρα και την κρατούσε εντός της οικίας. Ο σύντροφός της, είχε αποχωρήσει προ αφίξεως των αστυνομικών προς άγνωστη κατεύθυνση και σύμφωνα με την παθούσα, πιθανόν να κινείται προς τον αερολιμένα προκειμένου να ταξιδέψει για την Κίνα. Ενημερώθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του αερολιμένα».

Πηγή:newsit

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις