Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μενίδι: Η στιγμή που το αυτοκίνητο του 44χρονου τυλίγεται στις φλόγες

Μενίδι: Η στιγμή που το αυτοκίνητο του 4...

Κατά την κατάσβεση ένα άτομο βρέθηκε απανθρακωμένο, ενώ τα εγκαύματά του ήταν τέτοια που δεν έχει καταφέρει να αναγνωριστεί μέχρι αυτή την ώρα

Μυστήριο καλύπτει την ταυτότητα του ανθρώπου που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα σε αυτοκίνητο το βράδυ του Σαββάτου (2.12.2023) στο Μενίδι , ενώ σοκάρει το βίντεο από τη στιγμή της φωτιάς. 

Στη δημοσιότητα βγήκε  βίντεο με το αυτοκίνητο να έχει πάρει φωτιά στη συμβολή της οδού Ταξιαρχών και της Λεωφόρου Ιωνίας στο Μενίδι. Στο βίντεο, που τράβηξε γείτονας της περιοχής, φαίνεται αρχικά το αυτοκίνητο να έχει τυλιχθεί στις φλόγες ενώ ξαφνικά ακούγεται μια ισχυρή έκρηξη.

Στο αμέσως επόμενο πλάνο διακρίνονται οι ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο με τους πυροσβέστες να προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο τις τεράστιες φλόγες.

Σημειώνεται, πως κατά την κατάσβεση ένα άτομο βρέθηκε απανθρακωμένο, ενώ τα εγκαύματά του ήταν τέτοια που δεν έχει καταφέρει να αναγνωριστεί μέχρι αυτή την ώρα.

Ωστόσο, η σύζυγος ενός 44χρονου αναγνώρισε το καμένο κόκκινο αυτοκίνητο και κατέθεσε στην αστυνομία πως ο άνδρας της δεν έχει δώσει σημεία από το βράδυ του Σαββάτου. πιστεύουν ότι αυτός είναι ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός μέσα στο όχημα.

Ο 44χρονος, που είναι υπάλληλος βενζινάδικου και πατέρας δύο παιδιών, είχε αποκτήσει το αυτοκίνητο τον Μάιο.

«Ήταν σταθμευμένο πολλή ώρα – Πετάχτηκε ο αερόσακος στα καλώδια»

Ένοικος πολυκατοικίας στην περιοχή περιέγραψε στο newsit.gr, πως το αυτοκίνητο ήταν για ώρα σταθμευμένο στην περιοχή: «Ακούσαμε κόρνες φασαρία βγήκαμε έξω στο μπαλκόνι. Το αυτοκίνητο ήταν φλεγόμενο. Είχε γύρω κόσμο. Ήρθε γρήγορα και η αστυνομία και η πυροσβεστική μέσα σε πέντε λεπτά. Ήταν τόσο μεγάλη η φωτιά που δυστυχώς ο άνθρωπος δεν έζησε. Είχε μια δυνατή έκρηξη. Πετάχτηκε και ο αερόσακος από το αυτοκίνητο πάνω στα καλώδια. Άκουσα από γείτονες μου ότι το αμάξι ήταν σταθμευμένο πολλή ώρα». 

«Γύρω στις 10:20 ακούσαμε συνεχόμενα κορναρίσματα, βγήκαμε έξω. Το αμάξι φλεγόταν. Αμέσως πολύ γρήγορα ήρθε η αστυνομία και μετά αμέσως η πυροσβεστική» περιέγραψε μια γυναίκα που έγινε αυτόπτης μάρτυρας του τραγικού περιστατικού.

Η ίδια σημείωσε πως: «Το αμάξι ήταν σταθμευμένο, δεν ήταν εν κινήσει. Από κάποιους άλλους που έμαθα ήταν κάποια ώρα σταθμευμένο».

Πηγή:newsit

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις