Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θεσσαλονίκη: Έκκληση της οικογένειας της 41χρονης Γεωργίας να «χυθεί» φως για τη δολοφονία της

Θεσσαλονίκη: Έκκληση της οικογένειας της...

Ο βασικός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της συνεχίζει να μην ομολογεί

Την ώρα που οι φερόμενοι ως δολοφόνοι της 41χρονης Γεωργίας αλληλοκατηγορούνται μέσα από τα κρατητήρια που βρίσκονται η οικογένεια του θύματος υποστηρίζει ότι δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας όλες οι φρικιαστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος.

Η δικηγόρος της οικογένειας, Αριάδνη Νούκα, μιλώντας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης έκανε λόγο για νέα συγκλονιστικά στοιχεία στην υπόθεση δολοφονίας της 41χρονης Γεωργίας.

 «Έχουν βρεθεί κάποια πράγματα στο σπίτι της Γεωργίας. Αυτά τα στοιχεία δείχνουνε τη χειριστική συμπεριφορά αυτού του ανθρώπου απέναντι στη Γεωργία, πως είχε γίνει πλύση εγκεφάλου, είχε δημιουργηθεί μία εξάρτηση απόλυτη. Εν καιρώ θα τα δώσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια της Γεωργίας είναι πεπεισμένη ότι οι δύο προφυλακισμένοι κατηγορούμενοι τέλεσαν το αποτρόπαιο έγκλημα κατά συναυτουργία.

«Αυτό που γνωρίζει η οικογένεια είναι ότι τα τραύματα ήταν ιδιαίτερα βαριά, ιδιαίτερα σκληρά, έγινε η δολοφονία της με ένταση που φαίνεται ότι υπήρχε μίσος», πρόσθεσε η δικηγόρος.

Επίσης μίλησε και ένας φίλος της Γεωργίας αφήνοντας να εννοηθεί ότι η έγκυος είχε δεχθεί και στο παρελθόν βαριά χτυπήματα από τον 39χρονο.

«Η Γεωργία βρισκόταν με κολάρο κάποια στιγμή, και πρέπει να είχε χτυπηθεί από τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Την απειλούσε δια μέσου του παιδιού, πράγμα το οποίο το κατάπιε η Γεωργία, το κράτησε μέσα της και δεν το είπε ποτέ, είμαι σίγουρος για αυτό».

πηγη: MEGA

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις