Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Κύμα» ψύχους μέχρι και την Κυριακή - Έρχεται ζέστη με 20άρια από βδομάδα

«Κύμα» ψύχους μέχρι και την Κυριακή - Έρ...

Σταδιακά θα ανεβαίνει η θερμοκρασία από την Κυριακή

Ζούμε έναν χειμώνα... με το ζόρι, καθώς μετά το «κύμα» ψύχους που πλήττει τη χώρα μέχρι και την Κυριακή, το σκηνικό του καιρού θα παρουσιάσει νέα μεταβολή με θερμοκρασίες που θα θυμίζουν Άνοιξη!

Από Δευτέρα λοιπόν, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλο, η θερμοκρασία ανεβαίνει ξανά, βροχές αναμένονται από τη Δευτέρα απόγευμα και την Τρίτη στα δυτικά και το Αιγαίο, ενώ από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας το θερμόμετρο θα φτάσει ξανά ενδεικτικά στην Αθήνα τους 17 βαθμούς και στο τέλος της εβδομάδας και πιο υψηλά, ακόμα και 19 βαθμούς την ερχόμενη Παρασκευή.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού από σήμερα μέχρι και την Κυριακή

Βαρομετρικό χαμηλό στο Τυρρηνικό Πέλαγος, συνοδευόμενο από μέτωπα κακοκαιρίας, κινείται ανατολικά νοτιοανατολικά και προκαλεί τοπικές βροχές στη Δ-ΝΔ Ελλάδα.

Σήμερα Παρασκευή (12/1), στο Ν. Ιόνιο, τη Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και πιθανώς στα Δωδεκάνησα και το Β. Αιγαίο προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες στα νότια και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πρόσκαιρη άνοδο.

Το Σάββατο (13/1), πέρα από τις τοπικές βροχές που θα σημειωθούν στις ανατολικές και νότιες περιοχές της χώρας, χιονοπτώσεις, κατά κανόνα ασθενείς και πρόσκαιρες, αναμένονται βασικά στα ορεινά - ημιορεινά της Α. Θεσσαλίας και της Α. Στερεάς - Εύβοιας καθώς και στα ορεινά της Α-ΒΑ Πελοποννήσου και της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με ένταση στα δυτικά 4 με 6 και στα ανατολικά 6 με 8 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Σημειώνεται ότι στην Αττική τοπικές χιονοπτώσεις, κατά κανόνα ασθενείς και πρόσκαιρες, θα σημειωθούν στα ορεινά - ημιορεινά του νομού. Στην Αθήνα δεν θα χιονίσει.

Την Κυριακή (14/1), γενικά, δεν προβλέπεται υετός. Οι άνεμοι βαθμιαία θα εξασθενήσουν και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις