Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Ιππικός Όμιλος Ρίου: Meat me on Sunday!

Ιππικός Όμιλος Ρίου: Meat me on Sunday!

Το γνωστό, άπλετο εστιατόριο και «ευέλικτος» πολυχώρος δεξιώσεων σε country style

Ουδείς μπορεί να αρνηθεί τη μοναδικότητα των εγκαταστάσεων του Ιππικού Ομίλου Ρίου. Δεν υπάρχει κάτι άλλο αντίστοιχο στα μέρη μας! Το γνωστό, άπλετο εστιατόριο και «ευέλικτος» πολυχώρος δεξιώσεων σε country style, λειτουργεί μέσα στο πράσινο της φύσης, με μαγευτική, αμφιθεατρική θέα στον πατραϊκό κόλπο, ενώ παραδίδονται μαθήματα ιππασίας σε μικρούς και μεγάλους. Και όλα αυτά, ως αναζωογονητικό σκηνικό απόδρασης, μια ανάσα μακριά από το κέντρο της πόλης.

Ο υπεύθυνος Ηλίας Χαρίτος, που ολοένα ανανεώνει το ενδιαφέρον του κοινού ως πολύπλευρος και ανήσυχος επιχειρηματίας εστίασης, καλεί τη φετινή σαιζόν τις οικογενειακές και φιλικές συντροφιές να χαρούν εκεί το κυριακάτικο τραπέζι. Μάλιστα, εστιάζει πλέον το μενού στην κρεατοφαγία που έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο γαστριμαργικό trend. Εάν ανήκετε στη… φυλή των meaters και αρέσκεστε στις σύγχρονες εκδοχές της πλέον αρχέγονης τροφής, θα κάνετε τον Ιππικό Όμιλο στέκι σας.

Με πρότυπα διάσημα εστιατόρια του εξωτερικού, αλλά και πολυσυζητημένους χώρους της Αθήνας με «θεματικό» κρεατοφαγικό μενού, δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε. Όπως μάθαμε, το μοσχαρίσιο φιλέτο, το ταρτάρ, το συκώτι, το μεδούλι και τα παϊδάκια προσφέρονται εδώ για πολύ απαιτητικούς ουρανίσκους. Μεγάλη απήχηση σημειώνει η προβατίνα και ο φιλεταρισμένος κόκκορας. Η παράδοση της άριστης πρώτης ύλης δίχως φλύαρες φιοριτούρες βρίσκει εδώ τη δικαίωσή της. Αναπάντεχες (και κολασμένες) «παραφωνίες» στον κατάλογο, η μακαρονάδα alfredo και η «φωλιά» με τα αβγά.

«Το κρέας αποτελεί μεγάλη τάση στον διεθνή χάρτη της γεύσης. Κάθε Κυριακή δίνουμε το δικό μας δείγμα γραφής, πεπεισμένοι πως ο κόσμος θα ευχαριστηθεί πάρα πολύ. Θέλουμε να ενημερωνόμαστε και να παρουσιάζουμε καινούρια πράγματα με διαλεκτά προϊόντα και άψογη εξυπηρέτηση. Το 2024 θα κλείσουμε τα 15 χρόνια μας», ανέφερε ο κ. Χαρίτος.

Meat me on Sunday λοιπόν. Δαγκώστε την ταλιάτα σας απενοχοποιημένα, το κρέας αναβαθμίστηκε πια σε σοφιστικέ επιλογή και έγινε αναμφίβολα μόδα.

Ιππικός Όμιλος Ρίου | Πλατάνι, Ρίον | Τ: 2610 433636

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life