Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσολόγγι: Οι αντιφάσεις του κρεοπώλη και όσα είπε στους αστυνομικούς

Μεσολόγγι: Οι αντιφάσεις του κρεοπώλη κα...

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκύπτουν στοιχεία για τις συνομιλίες που είχαν ο 50χρονος με τον Μπάμπη

Στον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος για την κατοχή μαχαιριού που βρέθηκε μέσα το αυτοκίνητό, εστιάζουν οι Αρχές, όσον αφορά την εξαφάνιση του 31χρονου φίλου του στο Μεσολόγγι.

Ο λόγος είναι οι πολλές αντιφάσεις στις οποίες έχει πέσει, αλλά και το γεγονός πως ήταν το τελευταίο άτομο που είδε και μίλησε με τον Μπάμπη. Ο κρεοπώλης είχε πει πως τον άφησε για να συναντήσει έναν φίλο του να πάνε για κυνήγι, ωστόσο αυτός ο φίλος του κατέθεσε πως δεν είχαν καν κανονίσει να βρεθούν.

Όπως ανέφερε η ΕΡΤ, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προκύπτουν στοιχεία για τις συνομιλίες που είχαν ο 50χρονος κρεοπώλης με τον Μπάμπη. Σύμφωνα με αυτά, ο 50χρονος κρεοπώλης είχε την τελευταία του τηλεφωνική επαφή με τον 31χρονο λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Η συνομιλία τους διήρκησε μόλις 12 δευτερόλεπτα και σύμφωνα με εκτιμήσεις των αξιωματικών της Ασφάλειας Μεσολογγίου, του τηλεφώνησε για να πάει να τον πάρει από το σπίτι του.

Επίσης, από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, διαπιστώθηκε ότι ο κρεοπώλης μετά το τέλος της συνομιλίας με τον 31χρονο, άφησε το κινητό του τηλέφωνο στο σπίτι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εντοπιστεί η διαδρομή που ακολούθησε εκείνο το βράδυ από τις κεραίες.

 Ο 50χρονος είχε όμως ένα δεύτερο κινητό τηλέφωνο και οι αστυνομικές Αρχές προσπαθούν να “σπάσουν” τους κωδικούς και να το “ανοίξουν” για να μπορέσουν να δουν τη διαδρομή που ακολούθησε.

“Γιατί μας είπες ψέματα;”

Την ίδια ώρα, παρατηρούνται αντιφάσεις του κρεοπώλη, αναφορικά με τις ώρες και τη διαδρομή που ακολούθησε, το βράδυ που συναντήθηκε με τον Μπάμπη. Ο 50χρονος υποστήριξε ότι στις 20:30 πήρε τον 31χρονο από το σπίτι του, προκειμένου να τον πάει σε ένα σημείο για να συναντήσει έναν φίλο του, για να πάνε μαζί για κυνήγι. Τον άφησε στη διασταύρωση των ΤΕΙ στην παλιά Εθνική Οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων και είπε ότι έκανε αναστροφή και επέστρεψε άμεσα σπίτι του.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, δεν έκανε αναστροφή και ενώ το σπίτι του ήταν σε μια απόσταση 10 λεπτών από το σημείο που άφησε τον κυνηγό. Κάμερα ασφαλείας όμως τον κατέγραψε στις 21:41 να ψωνίζει σε μίνι μάρκετ μέσα στην πόλη του Μεσολογγίου, ενώ 4 λεπτά αργότερα διαπιστώθηκε ότι απενεργοποιήθηκε το κινητό του 31χρονου Μπάμπη.

Όταν ρώτησαν τον 50χρονο κρεοπώλη οι αστυνομικοί, σχετικά με τις αντιφάσεις τόσο για τον χρόνο όσο και για την επιστροφή στο σπίτι του, αυτός θυμήθηκε ότι είχε πάει για σωματική ανάγκη και γι’ αυτό άργησε να επιστρέψει στην οικία του. Στη συνέχεια δεν απάντησε στις άλλες ερωτήσεις και επικαλέστηκε ότι είχε κάνει χρήση χασίς και δεν θυμάται τίποτα.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις