Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νίκος Αποστολόπουλος: Φαντάσου σε μία μέρα να τα χάνεις όλα

Νίκος Αποστολόπουλος: Φαντάσου σε μία μέ...

Ο Πατρινός σχεδιαστής μόδας αποκάλυψε ότι βίωσε μια μεγάλη πτώχευση κατά τη διάρκεια των χρόνων του στο Παρίσι

Ο Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε για τον ρόλο του έρωτα στη ζωή του, καθώς και για την περιουσία που έχασε.

Ο σχεδιαστής μόδας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» όπου αρχικά δήλωσε: «Είμαι πολύ σταθερός χαρακτήρας, είμαι μόνο άπιστος στον έρωτα. Έχω υπάρξει πολύ άπιστος. Παντρεύτηκα ό,τι πιο υπέροχο υπήρχε στη ζωή. Ήμουν παντρεμένος 30 χρόνια, για άπιστος καλώς ήμουν».

Στη συνέχεια θυμήθηκε: «Μερικές φορές έχω ζήσει την ερωτική απογοήτευση πολύ έντονα. Θυμάμαι στο αεροδρόμιο στη Ζυρίχη δεν άφηνα το αεροπλάνο να απογειωθεί, δεν σηκωνόμουν από τα πατώματα και να καθυστερώ το αεροδρόμιο. Και στα νησιά στον Μαυρίκιο μια άλλη φορά "πέθαινα" για τον έρωτα. Έχω "πεθάνει" για τον έρωτα πολλές φορές».

Επίσης, αποκάλυψε: «Έβγαλα πολλά λεφτά από τη μόδα στο Παρίσι αλλά έγινε η μεγάλη πτώχευση που έφταιγαν οι συνέταιροί μου. Δεν λέω ότι δεν έφταιξα κι εγώ, γιατί στη ζωή αν δεν τους αφήσεις και τους άλλους δεν πρόκειται να σου κάνουν, τους άφησα και εγώ και χάσαμε όλα τα χρήματα. Ψυχραιμία έχω, αλλά μέσα μου το βίωσα πολύ άσχημα. Φαντάσου από τη μία ημέρα στην άλλη να τα χάσεις όλα, να μην έχεις λεφτά, να μην είσαι σχεδιαστής και να είσαι στο Παρίσι μόνος σου. Βρέθηκα στο σημείο που δεν μπορούσα να καλύψω βασικές μου ανάγκες».

«Το πολύ 2 χρόνια κρατάνε οι σχέσεις μου και αυτό σπάνια. Εμένα ήταν πάντα φευγαλέες. Και πάλι έχω ένα ραντεβού αύριο και έχω ξεμυαλιστεί», είπε στο τέλος ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight