Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γιοκαρίνης: Όσα αποκάλυψε για την εξάρτησή του από το αλκοόλ

Γιοκαρίνης: Όσα αποκάλυψε για την εξάρτη...

“Έχω κενά μνήμης”

Στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη “Mega Καλημέρα” μίλησε ο διάσημος ερμηνευτής, Γιάννης Γιοκαρίνης.

Μεταξύ άλλων μίλησε για την ανάγκη να επικρατήσει η ανθρωπιά, την εξάρτησή του από το αλκοόλ και την περίοδο που τον χλεύαζαν λόγω της χίπικης εμφάνισής του.

“Στη σημερινή κοινωνία μπορείς να είσαι ελεύθερος, την κοινωνία των social media και της ταχύτητας του ίντερνετ, μπορείς να είσαι ελεύθερος, μπορείς να είσαι ροκ;”, τον ρώτησε ο δημοσιογράφος, με τον κ. Γιοκαρίνη να απαντά πως, “Αν θέλεις και ελεύθερος είσαι και ροκ είσαι και άνθρωπος είσαι. Πάνω απ’ όλα. Η ανθρωπιά, δηλαδή, κάτι που έχουμε ξεχάσει και αυτό που έχουμε ξεχάσει περισσότερο είναι να αγαπάμε οι άνθρωποι. Και αυτό μου στοιχίζει. Το θεωρώ πολύ άσχημο φορτίο. Βλέπω τι γίνεται, πως είμαστε οι άνθρωποι, και από τον εαυτό μου πρώτα απ’ όλα και προσπαθώ να αγαπώ τον εαυτό και μετά εσένα, τον α, τον β, των ωμέγα”.

Μιλώντας για την περίοδο που ήταν εξαρτημένος από το αλκοόλ ο επιτυχημένος μουσικός δήλωσε πως,

“Τώρα τον αγαπάω τον εαυτό μου. Την περίοδο που ήμουν εξαρτημένος από το αλκοόλ δεν αγαπούσα τον εαυτό μου. Όταν είσαι εξαρτημένος δεν παίρνεις χαμπάρι τι γίνεται. Εμένα μου έλεγαν ότι έχω πρόβλημα και δεν το δεχόμουν. Και τώρα εγώ που λέω σε φίλους μου, σε γνωστούς, σε άγνωστους, δεν το παραδέχεται κανένας”.

“Έχω κενά μνήμης από την περασμένη μου ζωή” πρόσθεσε ο Γιάννης Γιοκαρίνης, εξηγώντας πως δεν θυμάται αρκετά πράγματα από το παρελθόν λόγω της εξάρτησής του από το αλκοόλ, ζητώντας παράλληλα μια “τεράστια συγγνώμη από τους ανθρώπους που έχω στεναχωρήσει”.

“Οι εταιρείες δεν δέχονταν τα τραγούδια μου, τα θεωρούσαν αναρχικά”
“Την έβγαλαν και αναρχικιά την Ευλαμπία, δεν δέχονταν οι εταιρείες τότε τα τραγούδια μου” αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ο διάσημος ερμηνευτής, εξηγώντας πως “τα θεώρησαν αναρχικά”.

Σε άλλο σημείο περιέγραψε πως την περίοδο που σπούδαζε κλασσική μουσική, οι εξεταστές του αρμόδιου Υπουργείου τον υποτιμούσαν λόγω της “χίπικης” εμφάνισής του.

“Όταν πήγαινα να παίξω πιάνο, να δώσω εξετάσεις και βλέπανε χιπάκι, με τα τσόκαρα και με τα τζινάκια μου, οι εξεταστές του Υπουργείου κατσουφιάζανε, το έβλεπα. Με το που έπαιζα όμως του Μπαχ ή του Σοπέν κάτι γινόμουν ο κύριος Γιοκαρίνης. Ε αυτά τα πράγματα με εκνεύρισαν εμένα και με εκνευρίζουν ακόμα. Δεν τα γουστάρω. Και απο εκεί άρχισα να γίνομαι έτσι και να κοντράρω και δεν ήθελα τα διπλώματα, τα παπλώματα και τα λοιπά”, περιέγραψε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight