Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Απάντηση Μαρινάκη σε Κασσελάκη για το κάρο και το άλογο: «Ας ρωτήσει τι σημαίνει η παροιμία»

Απάντηση Μαρινάκη σε Κασσελάκη για το κά...

Η ανάρτησή του

«Ας ρωτήσει τουλάχιστον κάποιον από τους συνεργάτες του, τι σημαίνει και πώς χρησιμοποιείται στον δημόσιο λόγο», είναι μεταξύ άλλων η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, στα σχόλια του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για το «φρένο» που μπαίνει στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε στους δημοσιογράφους «να μην βάζουν το κάρο μπροστά από το άλογο», απαντώντας στην ερώτηση για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, προκαλώντας την αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη ότι ο πρωθυπουργός «παρομοιάζει τους συμπολίτες του με άλογα!».

«Θα απαντούσαμε στην ανακοίνωση του κ. Κασσελάκη αν επρόκειτο για ζήτημα πολιτικής αντιπαράθεσης. Αντιθέτως, παρατηρούμε επανειλημμένως αδυναμία κατανόησης βασικών εννοιών ή φράσεων που χρησιμοποιούμε καθημερινά εδώ και χρόνια στη χώρα μας.

Όταν χρησιμοποιεί λοιπόν τη φράση για το κάρο και το άλογο, ας ρωτήσει τουλάχιστον κάποιον από τους συνεργάτες του, τι σημαίνει και πώς χρησιμοποιείται στον δημόσιο λόγο» αναφέρει ο κ. Μαρινάκης σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις