Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιτωλοακαρνανία: Οδηγούσε μεθυσμενος και έπεσε πάνω σε πινακίδες

Αιτωλοακαρνανία: Οδηγούσε μεθυσμενος και...

Αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό

έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 22 γραμμάρια κάνναβης, αναφέρει η αστυνομία.


Σύλληψη αλλοδαπού για ένταλμα σύλληψης επικίνδυνη οδήγηση και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας


Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Εθνική Οδό Θέρμου - Αγρινίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι οδηγώντας αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε πινακίδες σήμανσης.

Επιπλέον, σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αθηνών, ενώ από τον έλεγχο των εγγράφων του προέκυψε ότι στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Παράλληλα, σε έλεγχο αλκολομέτρησης που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης, αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

 Σύλληψη ανήλικης για κλοπή

 

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, μια 17χρονη, διότι με την μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσε από ημεδαπό άνδρα το χρηματικό ποσό των (350) ευρώ, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Σύλληψη για καταδικαστικές αποφάσεις


Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε βάρος
της εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης και του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης έξι ετών, δέκα μηνών και 18 ημερών για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, κλοπή και παράνομη διακίνηση μεταναστών, ανακοινώνει η ΕΛ.ΑΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις