Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Εντυπωσιακό το νέο super market ΜΑΣΟΥΤΗΣ στην Πάτρα - Εγκαίνια με πλήθος κόσμου, super προσφορές, παρουσία του Γ. Μασούτη - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Εντυπωσιακό το νέο super market ΜΑΣΟΥΤΗΣ...

Με προσφορές που δεν χάνονται και δώρα για όλους

Πήγαμε στα εγκαίνια του νέου σουπερ μάρκετ Μασούτης, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, στην καρδιά της Πάτρας και όσα είδαμε μας εντυπωσίασαν καθώς πρόκειται για μια σημαντική επένδυση η οποία έρχεται με νέα αντίληψη και αισθητική να συμβάλλει στην οικονομία της περιοχής και να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό ποιοτικά προϊόντα και πολλές ευκαιρίες.

Το ιστορικό ακίνητο στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων, το πρώην κτίριο Σταυριανού, μετατράπηκε σε μια σύγχρονη υπεραγορά τροφίμων που τα έχει όλα και σε τιμές έκπληξη, όπως παραδέχονται καταναλωτές που έσπευσαν άμεσα να κάνουν τις αγορές τους.

Τα εγκαίνια τέλεσε παρουσία του προέδρου των S/M ΜΑΣΟΥΤΗΣ, Γιάννη Μασούτη, ο επίσκοπος Κερνίτσης Χρύσανθος. Το παρών έδωσε εκτός των άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο οποίος εξήρε την εν λόγω επιχειρηματική δράση στην περιφερειακή ενότητα και τα οφέλη που προκύπτουν από αυτήν για όλους.

Αξιζει να σημειωθεί ότι τα S/M ΜΑΣΟΥΤΗΣ απασχολούν συνολικά 125 άτομα σε Πάτρα και Ναύπακτο και το κατάστημα στα Ψηλά Αλώνια έχει 35 άτομα προσωπικό. Στην περιοχή η αλυσίδα διαθέτει πλέον 4 super market

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια

Τι μπορείτε να βρείτε στο σύγχρονο, καλαίσθητο S/M ΜΑΣΟΥΤΗΣ των Υψηλών Αλωνίων

Στον καλαίσθητο και φιλικό χώρο του νέου σούπερ μάρκετ ΜΑΣΟΥΤΗΣ, είχαμε πολλές επιλογές ενώ η εμπειρία της έρευνας αγοράς προσιδίαζε σε περιήγηση σε έκθεση. Ο ευήλιος και ευάερος χώρος με φυσικά στοιχεία στο εσωτερικό και την οροφή, έκανε την επίσκεψή μας στο super market μια όμορφη εμπειρία με χαμογελαστούς και έμπειρους -στον τομέα τους- ανθρώπους, έτοιμους να μας εξυπηρετήσουν.

Δεν έλειψαν βέβαια και οι γεύσεις, καθώς ενόψει των εγκαινίων στήθηκε απολαυστικός μπουφές με εκλεκτά προϊόντα.

Τα τμήματα που περιλαμβάνει το νέο σούπερ μάρκετ είναι:

Κρεοπωλείο

Μαναβική

Τμήμα αλλαντικών

Τμήμα Τυροκομικών

Αρτοποιείο

Τμήμα έτοιμου φαγητού

Τμήμα κατάψυξης

Τμήμα Ξηρού φορτίου

Το σούπερ μάρκετ των Υψηλών Αλωνίνων διαθέτει 5 Ταμεία εξυπηρέτησης, είναι προσβάσιμο για τα ΑμεΑ αλλά και φιλικό στο περιβάλλον με δυνατότητα ανακύκλωσης χαρτιού, μπαταριών, μαγειρικού λαδιού, λαμπτήρων και ηλεκτρικών μικροσυσκευών.

Απίθανες προσφορές στο νέο ΜΑΣΟΥΤΗΣ

Το νέο σούπερ μάρκετ Μασούτης στα Ψηλά Αλώνια περιμένει τους καταναλωτές με αμέτρητες προσφορές για πολύ οικονομικές αγορές και κληρώσεις με απίθανα δώρα

Θα βρείτε -10% σε όλες τις αγορές για την περίοδο 20-24 Δεκεμβρίου, ενώ κάθε ώρα με το «τυχερό καρότσι» ένας τυχερός κερδίζει όλα τα ψώνια που έχει στο καρότσι του (Ισχύει 20-31 Δεκεμβρίου).

Επίσης θα βρείτε προϊόντα έως και 50% πιο φθηνά που υπάρχουν στο φυλλάδιο προσφορών εγκαινίων (ισχύει 20-31 Δεκεμβρίου). 

Και με κάθε αγορά 20€, δώρο τσάντα πολλαπλών χρήσεων!

ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ

10 τυχεροί πελάτες του νέου Μασούτη, θα κερδίσουν απίθανα δώρα μικροηλεκτρικές συσκευές: Ζυγαριές κουζίνας, πολυκόφτες, σίδερα, ηλεκτρικούς στίφτες, τοστιέρες.

Ετοιμάσου για τα πιο μαγικά Χριστούγεννα με 3000 επιπλέον απίθανες προσφορές που θα βρεις με ένα κλικ στο https://www.masoutis.gr/ και στο φυλλάδιο λιανικής που κυκλοφορεί από 13/12 έως 31/12. Deli γεύσεις, μεγάλη ποικιλία κρασιών και ότι επιθυμείς για το εορταστικό σου τραπέζι και όχι μόνο.

Με αγορές άνω των 100€ κερδίζεις άμεσα ένα καρότσι αγορών.

Μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης σε εκείνους που τη χρειάζονται!

Στη νέα παραμυθένια χριστουγεννιάτικη καμπάνια των σούπερ μάρκετ Μασούτης, το δίδυμο Μαργαρίτα – Διονύσης, παρέα με τους αξιαγάπητους παππούδες του, μας «ταξιδεύουν» στο ωραιότερο μέρος του κόσμου που δεν είναι άλλο από... την αγκαλιά των αγαπημένων μας ανθρώπων. Εκεί που κανείς νιώθει, όσο πουθενά, τη ζεστασιά των γιορτών!

Για κάθε αγορά λοιπόν, άνω των 100€, που πραγματοποιούμε έως τις 31 Δεκεμβρίου, ο Μασούτης θα προσφέρει 1€ στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό EMFASIS, στηρίζοντας ενεργά το πρόγραμμα «Μαζί εδώ για την 3 η ηλικία!».

Έμφαση στην ποιότητα και την εντοπιότητα

Τα Χριστούγεννα έχουν τη ξεχωριστή θέση τους στο νέο σύγχρονο S/M Μασούτης, με ιδιαίτερα δώρα για μικρούς και μεγάλους ενώ εκτός από τα εορταστικά  δώρα, τα σούπερ Μάρκετ Μασούτης ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες μιας οικογένειας και προσφέρουν ποιοτικά «οικονομικά και ελληνικά προϊόντα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά