Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Νίκος Φλωρινιώτης: Η άγνωστη ιστορία για το όνομά του

Νίκος Φλωρινιώτης: Η άγνωστη ιστορία για...

Ο γνωστός τραγουδιστής έφυγε από την ζωή μόλις 6,5 μήνες έπειτά από τον θάνατο του πατέρα του, Γιάννη Φλωρινιώτη

Πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Νίκου Φλωρινιώτη

Ο γνωστός τραγουδιστής έφυγε από την ζωή μόλις 6,5 μήνες έπειτά από τον θάνατο του πατέρα του, Γιάννη Φλωρινιώτη. Ο γιος του αείμνηστου τραγουδιστή εδώ και αρκετό καιρό έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Ο Νίκος Φλωρινιώτης ήταν το τρίτο και τελευταίο παιδί της Μάχης και του Γιάννη Φλωρινιώτη, είχαν προηγηθεί ο Σάββας και η Αννούλα.

 Η Αννούλα Φλωρινιώτη είχε μιλήσει τηλεφωνικά στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μία ημέρα μετά τον θάνατο του πατέρα της. Τότε, με αφορμή το πότε και πού θα γινόταν η κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη, η Αννούλα Φλωρινιώτη είχε αναφερθεί και σε μία άγνωστη ιστορία σχετικά με την γέννηση του αδελφού της.

Συγκεκριμένα είχε πει: «Η τελετή θέλουμε να γίνει στον Άγιο Νικόλαο, στο λιμάνι, γιατί είναι προστάτης του και τον είχε δει και πολλές φορές στον ύπνο του και γι’ αυτό βγάλαμε και τον αδελφό μου Νίκο. Τον μικρό τον αδελφό μου τον είχαμε τάξει στον Άγιο Νικόλαο. Εγώ και ο αδελφός μου ήμασταν μεγάλοι όταν έμεινε έγκυος η μητέρα μου.

Επειδή ταξίδευαν, η μητέρα μου πήγαινε πάντα με τον πατέρα μου, και έλεγαν να μην κάνουν τρίτο παιδί. Ο πατέρας μου είδε τον Άγιο Νικόλαο στον ύπνο του και του είπε να μην τολμήσουν να ακουμπήσουν το παιδί, γιατί το παιδί αυτό είναι δικό του και θα το βγάλουν Νίκο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight