Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πύργος: Ο Νικόλας Φραγκούλης βγήκε από την… απομόνωση

Πύργος: Ο Νικόλας Φραγκούλης βγήκε από τ...

Ο Νικόλας Φραγκούλης, παρέλαβε το νέο αναπηρικό αμαξίδιο και βγήκε από την … απομόνωση, που ήταν τους τελευταίους 2,5 μήνες

Βαθιά συγκινημένος ήταν χθες ο Νικόλας Φραγκούλης, αφού παρέλαβε το νέο αναπηρικό αμαξίδιο, το οποίο αγοράστηκε με τη συμβολή αρκετών ανθρώπων από τον Πύργο και όχι μόνο, που έμαθαν την ιστορία του και βοήθησαν στην αγορά του μέσου που τον βγάζει από την … απομόνωση.

Πλέον ο Νικόλας Φραγκούλης μπορεί να βγαίνει από το σπίτι του, να πηγαίνει στα μέρη που σύχναζε πριν το ατύχημα που είχε και φυσικά να μην είναι κλεισμένος μέσα στους 4 τοίχους του σπιτιού, δίχως να έχει την ευκαιρία να δει κάποιον άνθρωπο, να μιλήσει μαζί του, ενώ μπορεί πλέον και να αυτοεξυπηρετείται.

O Νικόλας Φραγκούλη ο οποίος εμφανώς συγκινημένος από την παραλαβή του νέου αναπηρικού αμαξιδίου, τόνισε ότι τελείωσε για αυτόν ένας «Γολγοθάς» 2,5 και πλέον μηνών και μπορεί να βγαίνει έξω και να βλέπει τον κόσμο της πόλης, αλλά και της γειτονιάς του. Χαρακτηριστικά μας τόνισε για την έλευση του νέου αναπηρικού αμαξιδίου.

“Πέρασα έναν πραγματικό … Γολγοθά»
“Μετά από 2,5 μήνες και έναν ολόκληρο … Γολγοθά έχω το καινούργιο αμαξίδιο το οποίο μου πήρε όλος ο κόσμος της τοπικής κοινωνίας του Πύργου, αλλά και άτομα τα οποία δεν γνωρίζω και είναι εκτός Πύργου, που έχουν βοηθήσει να συγκεντρωθούν τα χρήματα για την αγορά του νέου μου αμαξιδίου. Το αμαξίδιο κόστισε 3.640 ευρώ, έγινε ένας μεγάλος αγώνας, τους ευγνωμονώ όλους όσους συμβάλλανε στην αγορά του αμαξιδίου και αυτό είναι πολύ σημαντικό, που υπάρχει αλληλεγγύη και αγάπη τελικά στον κόσμο και ακόμη περισσότερο στην τοπική κοινωνία του Πύργου. Θέλω να ευχαριστήσω την παράταξη «ΔΕΚΑ» που πρωτοστάτησε σε αυτόν τον αγώνα, την Αγαθή Ρηγοπούλου πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ΑΜΕΑ ΗΛΙΣ, το Διονύσιο Καλαματιανό τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, όλα τα μέλη της παράταξης και όσους με βοήθησαν και δεν γνωρίζω, γιατί πολλά άτομα ήταν ανώνυμα, δεν ήθελαν να δώσουν το όνομα τους, αλλά με βοήθησαν να αποκτήσω το αμαξίδιο. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω πολύ την ξαδέρφη μου Αλεξάνδρα που ήταν από την αρχή αυτού του …Γολγοθά δίπλα μου, με βοηθούσε να αυτοεξυπηρετηθώ, γιατί εγώ τον καιρό που δεν είχα το ηλεκτρικό αμαξίδιο δεν μπορούσα ούτε να αυτοεξυπηρετηθώ, ούτε να βγω στην πόλη του Πύργου. Αυτοί οι 2,5 μήνες που έμεινα στο σπίτι ήταν ένας απίστευτος … Γολγοθάς για μένα, ήταν πολύ δύσκολοι μήνες, αλλά ξεπεράστηκε και αυτό και σήμερα θα βγω έξω”.

Και φυσικά μετά από αυτές τις δηλώσεις, ο Νικόλας με το νέο του αμαξίδιο πλέον, ξεκίνησε για το κέντρο του Πύργου, για να μπορέσει να δει και πάλι από κοντά ανθρώπους τους οποίους είχε χάσει αυτούς τους 2,5 μήνες, εμφανώς συγκινημένος, αλλά και συνάμα πολύ χαρούμενος. Πήρε ένα πολύ μεγάλο δώρο αυτές τις γιορτές και ευχαριστεί όλους όσους τον βοήθησαν στην αγορά του νέου αναπηρικού αμαξιδίου, το κόστος του οποίου ξεπέρασε τα 3500 ευρώ.

*εφημερίδα Πατρις

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις