Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

Χρυσά βραβεία σε προϊόντα Vantana και το 2023!

Χρυσά βραβεία σε προϊόντα Vantana και το 2023!

Ούζο, τεντούρα και μαστίχα κατέκτησαν βραβείο σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Νέα χρυσά βραβεία κατέκτησαν τρία προϊόντα της ιστορικής ποτοποιίας Βαντάνα, σε διεθνείς διαγωνισμούς, και το 2023.

Το ΟΥΖΟ VANTANA ΑΕΝΑΟΝ κέρδισε χρυσό βραβείο στον διαγωνισμό WORLD SPIRITS TROPHY 2023, στη Γερμανία.

Η ΤΕΝΤΟΥΡΑ VANTANA 1950 ESPECIAL και η ΜΑΣΤΙΧΑ VANTANA, κέρδισαν χρυσό βραβείο στον διαγωνισμό MEDITERRANEAN TASTE 2023, στην Αγγλία.

 

Το ΟΥΖΟ VANTANA AENAON, παρασκευάζεται με γνήσιο απόσταγμα κυρίως γλυκάνισου, μάραθου, μαστίχας, αλλά και άλλων σπόρων και βοτάνων, βασιζόμενο στην παραδοσιακή συνταγή του Παναγιώτη Βαντάνα και την τεχνογνωσία των εγγονών του, Γιώργου και Παναγιώτη Τζούδα.

 

 

Η ΤΕΝΤΟΥΡΑ VANTANA 1950 ESPECIAL έχει την ιστορία της. Το 1950 ο Παναγιώτης Βαντάνας δημιουργεί την απόλυτη συνταγή Τεντούρας για να ικανοποιήσει τους απαιτητικούς λάτρεις της. Εκχυλίζει κυρίως κανέλλα και γαρύφαλλο, αλλά και άλλα μπαχαρικά, βότανα και εσπεριδοειδή, σε διάλυμα αιθυλικής αλκοόλης γεωργικής προελεύσεως, προσθέτοντας δικές του μυστικές πινελιές. Εμπλουτίζει το εκχύλισμα αυτό με παλαιωμένη Μαυροδάφνη Πατρών, οίνο γλυκύ ερυθρό. Το εκχύλισμα αυτό ωριμάζει αρκετό διάστημα σε δρύινα βαρέλια και ανοξείδωτα δοχεία, αποκτώντας πολυπλοκότητα και χαρακτήρα. Η συνταγή αυτή του Παναγιώτη Βαντάνα συνεχίζεται μέχρι σήμερα από τους εγγονούς του.

 

Στην ΜΑΣΤΙΧΑ VANTANA, η παράδοση συναντά τη σύγχρονη εποχή. Η παραγωγή της, είναι το αποτέλεσμα μιας υπομονετικής και διεξοδικής διαδικασίας που συνδέεται με τη φύση. Οι παραδοσιακές τεχνικές καλλιέργειας, συγκομιδής και καθαρισμού συνδυάζονται με την σύγχρονη ποτοποίηση. Η ποτοποιία VANTANA με παράδοση και  τεχνογνωσία τριών γενεών γύρω από την Μαστίχα και κρατώντας αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά της, την παρασκευάζει εδώ και χρόνια, προσφέροντας μια μοναδική γευστική απόλαυση.

 

Και τα τρία αυτά προϊόντα που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα τους, εξάγονται σε αρκετές χώρες και διατίθενται σε όλη την Ελλάδα καθώς και σε ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shops).

Η φιλοσοφία της Αποσταγματοποιίας – Ποτοποιίας Vantana βασίζεται στην παραγωγή υψηλής ποιότητας αποσταγμάτων και αλκοολούχων ποτών με σεβασμό στον καταναλωτή, για να χαρίζουν μοναδικές στιγμές απόλαυσης.

vantana.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life