Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γιάννης Στάνκογλου: «Δεν έχω καμία σχέση με καμία παρουσιάστρια»

φωτο eurokinissi

φωτο eurokinissi

Τι απαντά για τη φημολογούμενη σχέση του με παρουσιάστρια

Διαψεύδει τη φημολογούμενη σχέση του με τη Σίσσυ Χρηστίδου ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου. Ο ίδιος επιπρόσθετα έκανε και μια ανάρτηση στα social όλο νόημα, γράφοντας "Αυτοί ειναι οι έρωτές μου".

Στο στιγμιότυπο φαίνεται να στολίζουν το δέντρο με τα παιδιά του.

Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφόρησαν διάφορα ρεπορτάζ για τη φημολογούμενη νέα σχέση του Γιάννη Στάνκογλου, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, να λέει το πρωί της ίδια μέρας, ότι πρόκειται για γνωστή κυρία από τον χώρο της τηλεόρασης.

Ρεπορτάζ της Espresso αναφέρει ότι η γυναίκα αυτή, δεν είναι άλλη από τη Σίσσυ Χρηστίδου. Παρόλα αυτά, ο ίδιος απαντά στις φήμες: «Είμαι μόνος μου, καραμόνος μου», όπως μετέφερε η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» μέσα από συνέντευξή του στην On Time.

Ο ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram το βράδυ της Δευτέρας, κάνοντας μια αιχμή στις φήμες που κυκλοφορούν. «Οι ΕΡΩΤΕΣ ΜΟΥ…. αυτοί είναι …. στολίσαμε και εμείς….», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δείχνει τον ίδιο να στολίζει στο σπίτι μαζί με τα παιδιά του.

Η εφημερίδα «ΟΝ time» και η Σάσα Σταμάτη επικοινώνησε με τον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος διέψευσε τα όσα ακούστηκαν περί σχέσης με γνωστή παρουσιάστρια. «Είμαι μόνος μου, καραμόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με καμία παρουσιάστρια. Δεν ξέρω πραγματικά τι μου λες. Δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει ειπωθεί. Βρείτε μου ποια είναι η παρουσιάστρια που έχω σχέση, για να τη μάθω κι εγώ».

Πρόσφατα ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε πως τα τελευταία 3,5 χρόνια είχε χωρίσει από τη σύζυγό του, μια εξέλιξη την οποία και είχε κρατήσει μακριά από τα media.

 «Έχω χωρίσει εδώ και τριάμισι χρόνια εξάλλου. Με τα παιδιά μου περνάμε όλο τον Αύγουστο μαζί, όπως και πέρυσι και πρόπερσι. Περνάμε έναν μήνα σαν μπουλούκι, gipsy kings. Τους αρέσει πάρα πολύ, τρελαίνονται. Έχουν γνωρίσει μέρη στα οποία πηγαίνουμε κάθε χρόνο, κόσμο σε αυτά τα μέρη που ξανασυναντούν» αποκάλυψε ο Γιάννης Στάνκογλου σε συνέντευξή του στο HELLO.

Η τηλεφωνική επικοινωνία με την Σταματίνα Τσιμτσιλή
 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως ο αγαπημένος ηθοποιός της τηλεφώνησε χθες μετά το ρεπορτάζ για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση. «Ανάμεσα στα πολλά τηλέφωνα που δέχτηκα ήταν και του ίδιου του Γιάννη Στάνκογλου, που ήταν ο άμεσα ενδιαφερόμενος. Ήταν ιδιαίτερα ευγενής και γλυκομίλητος στο τηλέφωνο, το εκτιμώ πολύ αυτό. Μου ξεκαθάρισε ότι η απόλυτη προτεραιότητά του είναι τα παιδιά του, που είναι ο έρωτάς του, ο βασικός, ο ένας και μοναδικός.

 Τον αναστατώσαμε τον άνθρωπο και θέλω να του ζητήσω συγγνώμη» είπε η παρουσιάστρια. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight