Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι ωφελούμενοι των δύο ΚΔΑΠ ΑμεΑ επισκέφθηκαν τον πανηγυρίζοντα ναό του Πολιούχου Αγίου Ανδρέα

Πάτρα: Οι ωφελούμενοι των δύο ΚΔΑΠ ΑμεΑ ...

Πήγαν παραμονές του εορτασμού του πολιούχου, την Τετάρτη 29/11/2023 και περιηγήθηκαν σε αυτόν μαζί & με τους εκπαιδευτικούς των Κέντρων

Οι ωφελούμενοι των δύο ΚΔΑΠ ΑμεΑ «ΚΟΜΑΙΘΩ» και «ΑΜΠΕΤ ΧΑΣΜΑΝ» της Πάτρας, με τα Mini Bus του ΚΟΔΗΠ - Κοινωνικός Οργανισμός Δήμου Πατρέων, προσήλθαν στον νέο Ιερό Ναό του Πολιούχου Αγίου Ανδρέα, παραμονές του εορτασμού του πολιούχου, την Τετάρτη 29/11 και περιηγήθηκαν σε αυτόν μαζί & με τους εκπαιδευτικούς των Κέντρων που συνόδευσαν τα παιδιά, και τους μίλησαν για την ιστορία του.

Στη συνέχεια οι ωφελούμενοι συνοδευόμενοι από το εκπαιδευτικό προσωπικό απόλαυσαν ένα ρόφημα σε παρακείμενη καφετέρια, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μεταξύ τους και να περάσουν ένα όμορφο και διαφορετικό από τα άλλα, εκπαιδευτικό πρωινό. 

Οι υπεύθυνοι της Δομής ευχαριστούν το επιστημονικό προσωπικό των δύο ΚΔΑΠ ΑμεΑ για την οργάνωση, συνοδεία και φροντίδα των ωφελούμενων κατά τη διάρκεια της επίσκεψης.

*Η Δράση συγκαταλέγεται στο πρόγραμμα εκπαιδευτικών - ψυχαγωγικών επισκέψεων των ΚΔΑΠ ΑμεΑ του Κοινωνικού Οργανισμού πάντα με γνώμονα την ισότιμη πρόσβαση, τις ίσες ευκαιρίες και την συμπερίληψη των ατόμων με αναπηρία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις