Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Επικό βίντεο με αυγομαντεία που... καθαρίζει την αρνητική ενέργεια...

Επικό βίντεο με αυγομαντεία που... καθαρ...

Στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha

Ένα διαφορετικό επεισόδιο παρουσίασε η χθεσινή «Αυτοψία» του ALPHA, με τον Αντώνη Σρόιτερ και τους συνεργάτες του να επισκέπτονται μάγισσες, μάντισσες και χαρτορίχτες.

Ο παρουσιαστής του ALPHA επισκέφτηκε μία κρυσταλλομάντη, έναν χειρομάντη και μία αυγομάντη που ρίχνει και τα χαρτιά προκειμένου να ερευνήσει το θέμα της μαντείας.

Η κρυσταλλομάντης αφού του εξήγησε τη μέθοδό της προέβλεψε ότι «από θέματα υγείας δεν θα περάσεις κάτι παρά να ξεπεράσεις τη φοβία της μοναξιάς. Θεωρώ ότι κρατάς βαθιά γεράματα για να δεις εγγόνια και δισέγγονα. Θα περάσεις τα 85 έτη σου. Σού δίνω ακόμα 8 χρόνια στη δημοσιογραφία. Αυτά είναι τα πιο στοιχειώδη. Είσαι ένας άνθρωπος που κρατάς πάρα πολλά μυστικά».

Ο Αντώνης Σρόιτερ πέρασε και από αυγομάντη. Αρχικά του ζήτησε να διαλέξει ένα αυγό μέσα από μια πιατέλα που είχε μέσα πέντε. «Δεν θα τσουγκρίσουμε;» ρώτησε αστειευόμενος ο παρουσιαστής του ALPHA.

Η αυγομάντης του ζήτησε να το κρατήσει για να το καθαρίσει η ίδια από ενέργειες, δηλαδή από χέρια που το έπιασαν πριν από αυτόν. Στη συνέχεια η αυγομάντης, πήρε το αυγό και το πέρασε πάνω από την φλόγα ενός κεριού και από λιβάνι, ενώ μετά το πέρασε γύρω από το σώμα του για να πάρει την αρνητική ενέργεια.

«Αυτά τα αυγά τα τρώμε μετά ή τα πετάμε;», ρώτησε με δόση χιούμορ ο δημοσιογράφος. «Αυτά τα αυγά μετά τα πετάμε, δεν τη θέλουμε την αρνητική ενέργεια που έχουν», του απάντησε η αυγομάντης, η οποία του διάβασε το αυγό και το βρήκε μια χαρά.

«Αλλιώς θα έβγαινε πουλάκι;» ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου. «Πολύ καλά τα πράγματα και στο αυγό και πάντα έτσι να είναι» ήταν η πρόβλεψη, με τον Αντώνη Σρόιτερ να λέει: «Φεύγω πιο αισιόδοξος».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight