Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Μάικλ Ντάγκλας τιμήθηκε στο 54ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στην Ινδία

Ο Μάικλ Ντάγκλας τιμήθηκε στο 54ο Διεθνέ...

Στην Ινδία ταξίδεψε μαζί με την σύζυγο του, την γοητευτική Ουαλή ηθοποιό Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

Tο διάσημο χολυγουντιανό ζευγάρι Μάικλ Ντάγκλας (Michael Douglas) και Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς (Catherine Zeta-Jones) επισκέφθηκε την εξωτική Ινδία με αφορμή το 54ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου (IFFI) που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης 28/11/2023 στη πόλη Γκόα. Παράλληλα οι δύο σταρ που πρόσφατα γιόρτασαν και 23 χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου, (παντρεύτηκαν στις 18 Νοεμβρίου 2000) απόλαυσαν και τις ομορφιές της χώρας.

Η Ουαλή στην καταγωγή ηθοποιός Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς κοινοποίησε ένα μικρό βίντεο στο Ιnstagram που δείχνει να χορεύει σε ρυθμούς Παντζάμπι μαζί με τον διάσημο σύζυγό της σε μία παραδοσιακή βραδιά. «Ινδία!!!! Σε αγαπάμε» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ινδία που μας υποδέχτηκε με τόσο μεγάλη χαρά. Το μόνο πράγμα που είναι σταθερό είναι η γενναιοδωρία και η φιλοξενία όλων των Ινδών, είτε βρίσκονται στη Γκόα, τη Βομβάη, το Νέο Δελχί ή την Τζαϊπούρ» δήλωσε όταν ανέβηκε στη σκηνή του Φεστιβάλ η ηθοποιός.

Όσο για τον Μάικλ Ντάγκλας στα 79 του χρόνια σήμερα, παραμένει ένας ενεργός ηθοποιός και παραγωγός, έχοντας στην κατοχή του και ένα βραβείο Όσκαρ καλύτερου α’ ανδρικού ρόλου για το φιλμ «Wall Street» του Όλιβερ Στόουν το 1987.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight