Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Rubik's: Πώς μία τιραμισού μπορεί να γίνει talk of the town

Rubik's: Πώς μία τιραμισού μπορεί να γίν...

Αλυσίδα καταστημάτων πλέον, με το Rubik's Lab να πρωτοπορεί

Αλήθεια, φανταζόσασταν πως μία τιραμισού θα μπορούσε να γίνει η καθημερινή κουβέντα στα πηγαδάκια της πόλης;

Κι όμως, η ομάδα του Rubik's Lab το πέτυχε κι αυτό!

Αν δεν τη δοκιμάσετε, δεν πρόκειται να καταλάβετε για τι πράγμα μιλάμε! Για τι θεσπέσια γεύση, τι βελουτένια υφή! Ένα όνειρο γεύσης που όταν το δοκιμάζεις, απλά κλείνεις τα μάτια και για λίγα δευτερόλεπτα, μεταφέρεσαι σε ένα σοκάκι μιας παλιάς ιταλιάνικης πόλης και απολαμβάνεις τις ξεχωριστές στιγμές!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Το πρώτο Rubik's άνοιξε στην Πάτρα, στη γνωστή γωνία Πατρέως και Καραϊσκάκη, το 2018, ενώ το Μάιο του 2021 άνοιξε στο κέντρο της Θεσσαλονίκη, τον Απρίλιο άνοιξε το Rubik's Lab στην Άνω πόλη Πάτρας (Γερμανού 116) και αυτή την περίοδο, όπως μαθαίνουμε, ετοιμάζετε και το δεύτερο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη.

Όπως μας εκμυστηρεύτηκε η συνιδιοκτήτρια Σοφία Παππά, "η ιδέα για το Rubik's ξεκίνησε από μια προσωπική ανάγκη μου κατά τη διάρκεια μιας περιπέτειας υγείας. Η ανάγκη ήταν να μπορώ να εμπιστεύομαι το φαγητό που τρώω έξω, και να γνωρίζω τις πρώτες του ύλες. Έτσι στο Rubik's από την πρώτη μέρα προσπαθήσαμε να χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και να δημιουργήσουμε την κουλτούρα ότι κάτι που είναι υγιεινό είναι εξίσου και νόστιμο!

Αφουγκραζόμαστε τις διατροφικές ανάγκες των πελατών μας και γι αυτο το λόγο είμαστε σε μια διαρκή αναζήτηση ποιοτικών πρώτων υλών (ενα μεγάλο μέρος των προιόντων είναι και βιολογικά). Τα Rubik's είναι καταστήματα που προσφέρουν πρωινό, μεσημεριανό, brunch, βραδινό και γλυκά (τα περισσότερα χωρίς ζάχαρη). Υπάρχουν επιλογές vegan, χωρίς άλευρα, χωρίς ζάχαρη αλλά και πιο κλασικές συνταγές με γνώμονα πάντα τις ποιοτικές πρώτες ύλες."

Παράλληλα, από τον Απρίλη λειτουργεί και το Rubik's Lab το οποίο δημιουργήθηκε στα πλαίσια μιας προσπάθειας να πλησιάσει η όλη προσπάθεια όσο πιο κοντά γίνεται στην πρώτη ύλη. Έτσι, όπως σημειώνει η ομάδα του Rubik's, "στο lab παρασκευάζουμε τα δικάς μας βούτυρα ξηρών καρπών με ελληνικούς ξηρούς καρπούς αλεσμένους σε πετρόμυλο χωρίς κανένα πρόσθετο αλλά με μόνο ένα συστατικό, τον ξηρό καρπό. Παρασκευάζουμε granοles (τραγανά δημητριακά πρωινού) από βιολογική βρώμη χωρίς προσθήκη ζάχαρης, ωμοφαγικές μπάρες πρωτεΐνης, γλυκά χωρίς ζάχαρη και πολλά άλλα καλούδια. Από το lab προμηθεύουμε και άλλα καταστήματα με τα προϊόντα μας στα πλαίσια της χονδρικής πώλησης και αναλαμβάνουμε και υπηρεσίες catering."

Και μιας και πλησιάζουν οι γιορτές, μάθαμε πως το Rubik's έχει ετοιμάσει μελομακάρονα από αλεύρι βρώμης με μέλι ή με αγαύη, κουραμπιέδες χωρίς ζάχαρη, νηστίσιμους και μη, τσουρέκια με λευκή σοκολάτα και κάστανο, gingerbread cookies και πολλά άλλα. 

_

Rubik's Laboratoire Π.Π. Γερμανού 116
Rubik's Πατρέως 92

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life