Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πρώην παίκτης του MasterChef για τη μάχη του με τα ναρκωτικά: «Προσπαθούσα να καλύψω τα κενά που είχα»

Πρώην παίκτης του MasterChef για τη μάχη...

Αναφέρθηκε στη μάχη που έδινε στο παρελθόν, με τα ναρκωτικά και την απεξάρτηση

Στην εκπομπή «Επί Τόπου» του OPEN μίλησε ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης και αναφέρθηκε στη μάχη που έδινε στο παρελθόν, με τα ναρκωτικά και την απεξάρτηση.

«Ξεκίνησα τη χρήση στα 13 μου χρόνια, δηλαδή πριν από 25 χρόνια. Πρώτη φορά έκανα χρήση κάνναβης κι είχε να κάνει με τις παρέες μου.

Τα πράγματα βέβαια, δεν ήταν όπως είναι τώρα. Τώρα είναι πολύ ανεξέλεγκτα. Σιγά-σιγά μπήκα στον χορό από πολύ μικρός οπότε, μέχρι τα 15 – 16 μου, νομίζω ότι είχα δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα.

Δυστυχώς, προσπαθούσα να καλύψω τα κενά που είχα μέσα μου, κενά που είχα από πολύ μικρή ηλικία, οπότε υπήρχαν οι λόγοι για να κάνω χρήση. Πλέον, είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν λόγοι για να είναι κάποιος χρήστης, δεν το κάνει απλά επειδή του αρέσει. Προσπαθεί να καλύψει κάποια κενά και εγώ τα δικά μου» δήλωσε.

 Παράλληλα, ο πρώην παίκτης του MasterChef παραδέχτηκε πως έχει φτάσει και στη χρήση ηρωίνης, ενώ εξήγησε πώς κατάφερε να βγει από αυτό. «Δυστυχώς, η χρήση ξεκινάει από κάνναβη, που θεωρείται πολύ αθώα και πλέον δεν θεωρείται καν ναρκωτικό μιας και το έχουμε απομυθοποιήσει πάρα πολύ. Όταν μπαίνεις σ' έναν τέτοιο κύκλο, θες να πειραματιστείς και θες κάτι παραπάνω, γιατί δεν σε καλύπτει αυτό. Θέλεις να καλύψεις όλα αυτά τα συναισθήματα τα οποία δεν μπορείς να διαχειριστείς, σαν έφηβος τουλάχιστον, οπότε μπαίνεις σε μια φάση να πειραματιστείς και να φτάσεις μέχρι την ηρωίνη. Αν όμως φτάσεις μέχρι εκεί, είναι και πολύ δύσκολο να βγεις απ' όλη αυτή τη λακκούβα» υπογράμμισε. 

 «Στην αρχή ήμασταν παιδιά μεταξύ μας, οι οποίοι είχαμε βρει από κάποιον ναρκωτικά και πειραματιστήκαμε. Σίγουρα αυτός ο κάποιος ήθελε μετά να βγάλει λεφτά, οπότε συνήθως σου έδινε μια ποσότητα και σου έλεγε: "Θα μου την πληρώσεις αργότερα". Σ' έβαζαν και σε μια διαδικασία να κάνεις και ένα μικρό τύπου εμπόριο, από τ' οποίο νιώθεις και σημαντικός» κατέληξε.

 Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης κατάγεται από τα Χανιά, όπου έζησε εκεί τα παιδικά του χρόνια. Ο 37χρονος έχει ιδιαίτερη αγάπη στον τόπο του και είναι περήφανος για την καταγωγή του. Εχει διαγωνιστεί δύο φορές στο Masterchef. Την πρώτη αποκλείστηκε στα bootcamp. 

Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού υπήρχαν φήμες ότι είχε σχέση με τη συμπαίκτριά του, Στέλλα Κατσέ. Μάλιστα, η ίδια μετά την αποχώρησή της, σε δηλώσεις της, ανέφερε πως περιμένει τον Αλέξανδρο να βγει από το παιχνίδι για να δουν τι θα γίνει μεταξύ τους.

 «Υπάρχει και εκτίμηση και αγάπη, τώρα όταν θα βγει θα το δούμε, δεν ξέρω. Είμαστε και οι δύο εκρηκτικοί μάλλον ταιριάξαμε γι' αυτό εξαρχής. Τον περιμένω να βγει. Θέλω να βγει νικητής καταρχάς και όταν βγει τον περιμένω με το καλό να έρθει να τα συζητήσουμε» είχε δηλώσει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight