Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Πάλι «ντόρος» με τη Μίντλετον: Τα ανεπίτρεπτα γυμνά της πόδια και η ξεχασμένη τιάρα

Πάλι «ντόρος» με τη Μίντλετον: Τα ανεπίτ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τα looks που διάλεξε η πριγκίπισσα της Ουαλίας για να υποδεχθεί το προεδρικό ζεύγος της Νότιας Κορέας

Η 41χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον ξεχώρισε και στις δυο τελευταίες επίσημες εμφανίσεις της.

Με αφορμή την επίσκεψη του προεδρικού ζεύγους της Νότιας Κορέας στο Μπάκινχαμ παρουσίασε εντυπωσιακά outfits μεσημέρι και βράδυ, στοιχεία των οποίων πολυσυζητήθηκαν. Μάλιστα τα βρετανικά media αναφέρθηκαν σε ένα «φάουλ» αλλά και μια έκπληξη.

Η Κέιτ ξεσήκωσε τα φλας με ένα θεαματικό σύνολο σε έντονο κόκκινο- κάπα, φόρεμα, πλατύγυρο καπέλο- που υπέγραψε ένας από τους αγαπημένους της οίκους ονόματι Catherine Walker σε συνδυασμό με κομψές, κλασικές γόβες Gianvito Rossi. Τα σκουλαρίκια της αξέχαστης Νταιάνα από ζαφείρια και διαμάντια έδωσαν ακόμα περισσότερο glam στην αμφίεση. Μια στιγμή που ανέβαινε τα σκαλοπάτια αποκαλύπτοντας γυμνά, τα λυγερά και «γραμμωμένα» της πόδια σχολιάστηκε πάρα πολύ ως ανεπίτρεπτη  από το αυστηρό, βασιλικό πρωτόκολλο.

Το βράδυ προτίμησε μια λευκή τουαλέτα με το trendy στοιχείο της μικρής ενσωματωμένης κάπας, που στολιζόταν από χρυσά κεντήματα. Ενα custom made ρούχο από το brand Jenny Pachkam που επίσης φοράει συχνά. Όμως, δεν ήταν το φόρεμα που αιφνιδίασε ειδικά τους ειδικούς στο royal ρεπορτάζ. Ξάφνιασε άπαντες με την τιάρα της, ένα πρωτόφαντο κειμήλιο που είχε ξεχαστεί για δεκαετίες. Όπως επεσήμαναν τα περιοδικά People και Town & Country πρόκειται κομμάτι που δεν έχει ξαναφορέσει. Είναι η τιάρα Strathmore Rose που ήταν στα αζήτητα από την εποχή του ‘30. Προέρχεται από τη συλλογή της Βασιλομήτωρος καθώς ήταν γαμήλιο δώρο όταν παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Άλμπερτ. Η Κέιτ είναι το δεύτερο άτομο που φοράει αυτή την τιάρα δημόσια. Μια πανέμορφη, ρομαντική τιάρα με λουλούδια, που πρωταγωνίστησε τελικά στον στυλιστικό και κοσμικό απόηχο του event.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View