Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ημερίδα σήμερα για το Δικαίωμα του Παιδιού στην Οικογένεια και τον θεσμό της αναδοχής

Πάτρα: Ημερίδα σήμερα για το Δικαίωμα το...

Στην Αγορά Αργύρη

Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Πάτρας και το Κέντρο Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης Πάτρας, των Παιδικών Χωριών SOS με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, διοργανώνουν τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στην Αγορά Αργύρη 18.00-20.00, ημερίδα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού. Θα εστιάσουν στο Δικαίωμα του Παιδιού στην Οικογένεια και συγκεκριμένα στο θεσμό της αναδοχής.


Πρόγραμμα Εκδήλωσης
18.00 – 18.15: Χαιρετισμός, κος Μπονάνος Χαράλαμπος, Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας
18.15 – 19.30: Στρογγυλή τράπεζα με θέμα: «Η εμπειρία της αναδοχής στην Ελλάδα: Πλαίσιο και προβληματισμοί». Συμμετέχουν: Άντζυ Φλογερά- Σταθοπούλου, Ανάδοχη μητέρα παιδιού με αναπηρία, Έλλη Μπέτση, Κοινωνική Λειτουργός - Προϊσταμένη Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Στέργιος Σιφνιός, Διευθυντής Συνηγορίας Δικαιωμάτων του Παιδιού, Παιδικά Χωριά SOS, Κατερίνα Παπαθεοφίλου, Κοινωνική Λειτουργός - Υπεύθυνη Προγραμμάτων Πελοποννήσου των Παιδικών Χωριών SOS, Μαύρα Αντιόχου- Πλεξιδά, Ειδική Παιδαγωγός, Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Πάτρας των Παιδικών Χωριών SOS.
Συντονιστής συζήτησης: Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος, Κλινικός Ψυχολόγος, Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Πάτρας των Παιδικών Χωριών SOS
19.30 – 20.00: Ερωτήσεις
20.00 – 20.30: Κλείσιμο εκδήλωσης, Χορωδία παιδιών Cantelena

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις