Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Ο δήμος Πατρέων απαντά στα δημοσιεύματα για το 409 πρώην στρατιωτικό νοσοκομείο

Πάτρα: Ο δήμος Πατρέων απαντά στα δημοσι...

Η θέση της δημοτικής αρχής

Με αφορμή δημοσιεύματα που μιλούν για «αλλαγή ρότας» της Δημοτικής Αρχής στο θέμα της μίσθωσης του 409 πρώην στρατιωτικό νοσοκομείο Πάτρας  και τίτλους που αλλάζουν το περιεχόμενο δηλώσεων, ο δήμος Πατρέων αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

"Η θέση της Δημοτικής Αρχής είναι σταθερή και έχει εκφραστεί πολλές φορές, στις κινητοποιήσεις ενάντια στην ιδιωτικοποίηση, οι οποίες απέτρεψαν την εκχώρηση ενός ακόμα ακινήτου σε κάποιον μεγαλοεπιχειρηματία, στις επιστολές προς την Κυβέρνηση, καθώς και στις συναντήσεις με φορείς της πόλης μας.

Απ’ την πρώτη στιγμή, θέσαμε και θέτουμε επιτακτικά το ζήτημα λειτουργίας του 409 ως αποκλειστικά δημόσια υγειονομική μονάδα, με ευθύνη του κράτους, για την εξυπηρέτηση των υγειονομικών αναγκών της περιοχής μας.

Όσοι μιλούν για αναπτυξιακά έργα με επίκεντρο το 409 και για επενδυτές που διώχτηκαν, όσοι εγκαλούν το Δήμο ότι δήθεν δεν ενδιαφέρεται να «αξιοποιήσει» το ακίνητο, ανοίγουν την πόρτα της ιδιωτικοποίησης της δημόσιας περιουσίας. Είναι δε, υπόλογοι στον πατραϊκό λαό, που στενάζει απ’ την έλλειψη ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις