Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αρνούμαι τις κατηγορίες – Είμαι και θα είμαι η μαμά της Τζωρτζίνας»

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Αρνούμαι τις κατηγορ...

Άρχισε η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορούμενη να αρνείται κατηγορηματικά κάθε σχέση με την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας.

Άρχισε η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορούμενη να αρνείται κατηγορηματικά κάθε σχέση με την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συναισθηματικά φορτισμένη είπε στην έναρξη της απολογίας της : «Θα ξεκινήσω από την αρχή. Θα σας πω. Είμαι και θα είμαι η μαμά της Τζωρτζίνας και αυτό το δικαίωμα δεν θα μου το στερήσει ποτέ κανείς. Την κατηγορία την αρνούμαι κατηγορηματικά. Είναι κάτι που δεν πέρασε ούτε θα περνούσε ποτέ από το μυαλό μου, να πειράξω έστω και και τρίχα από τη κόρη μου. Αυτό που έχω ακούσει στο σύνολο της ακροαματικής διαδικασίας … δεν μιλούσαν για το παιδί το δικό μου. Δεν ήταν η τζωρτζινα μου» είπε συναισθηματικά φορτισμένη η κατηγορούμενη.

Στη συνέχεια, η ίδια άρχισε να περιγράφει τι συνέβη από τη στιγμή της γέννησης της πρωτότοκης κόρης της. «Γεννήθηκε 31-10-13. Η εγκυμοσύνη ήταν ομαλή. Γεννήθηκε με καισαρική τομή γιατί υπήρξε κάποια επιπλοκή τις τελευταίες ώρες. Βγήκε εκτάκτως το απόγευμα στις 7:20», δήλωσε.

Και συνέχισε: «Η Τζωρτζίνα όταν την πήρα, ήμουν η τελευταία που την είδα, γιατί ήμουν σε μέθη. Ήταν ένα πλασματάκι που με το που με κοίταξε, με κοιτούσε με τόση αγάπη πως να σας το εξηγήσω. Ένιωσα ότι αυτό το πλασματάκι με έκανε μαμά για πρώτη φορά. Με αυτά τα ματάκια όταν με κοίταξε, μου έδωσε το νόημα της ζωής. Εκείνη τη μέρα της υποσχέθηκα και της ορκίστηκα θα είμαι πάντα δίπλα της, θα είναι εκεί για εκείνη.

«Δεν την παράτησα ποτέ»
«Από τη μέρα που γεννήθηκε μέχρι και που έφυγε ήμασταν όλη την ώρα μαζί. Δεν την παράτησα, ήμασταν δίπλα της σε όλα. Έγινα καλύτερος άνθρωπος με τη Τζωρτζίνα, μεγάλωνα μαζί της, ήταν πρωτόγνωρα τα συναισθήματα. Θέλαμε να της δώσουμε βάσεις για τη ζωή της, αξίες, να γίνει καλός άνθρωπος. Προσπαθήσαμε ήμασταν πολύ νέοι…» τόνισε η κατηγορούμενη.

Στη συνέχεια, επεσήμανε πως ακόμα δεν έχει μάθει πώς έφυγε η κόρη της. «Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχω μάθει το γιατί. Εγώ την αιτία για την ανακοπή και οι δυο γονείς ένας γιατρός δεν μας έχει πει τι της προκάλεσε. Κανείς δεν μας έχει πει με αποδείξεις τι έπαθε το παιδί. Με δεδομένα, όχι με εικασίες» είπε η κατηγορούμενη.

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις