Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δίκη Πισπιρίγκου: Ξεκινά σήμερα η απολογία της 34χρονης για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Δίκη Πισπιρίγκου: Ξεκινά σήμερα η απολογ...

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών

Ξεκινάει σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών η απολογία της 34χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου από την Πάτρα η οποία κατηγορείται για την απόπειρα δολοφονίας και τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζινας.

Μετά από 74 συνεδριάσεις και την εξέταση δεκάδων μαρτύρων ιατρών, νοσηλευτών, ιατροδικαστών, τεχνικών συμβούλων και της οικογένειας της, έφτασε η ώρα να ακουστεί η φωνή της κατηγορούμενης η οποία θα κληθεί να απολογηθεί ενώπιον της έδρας για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο και χρειάστηκαν περισσότερες από 70 συνεδριάσεις, με την εξέταση δεκάδων μαρτύρων, γιατρών νοσηλευτικού προσωπικού, ιατροδικαστών και άλλων επιστημόνων, μέχρι να φθάσει η στιγμή της απολογίας της 35χρονης μητέρας και ενώ η δεύτερη δίκη της για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της έχει ήδη ξεκινήσει.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία στην έναρξη της δίκης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονία σε βάρος της Τζωρτζίνας δήλωσε αθώα, σήμερα καλείται να αιτιολογήσει δημόσια τη θέση της.

Καλείται να δώσει τη δική της εκδοχή για το πώς «χάθηκε» η Τζωρτζίνα μέσα στο Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου «είχε μία καλή κλινική εικόνα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις