Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο μορφωτικός ακόλουθος της Κυπριακής Πρεσβείας στην Αθήνα, Λούκας Ξενοφώντος επισκέφθηκε την ΕΣΗΕΠΗΝ

Πάτρα: Ο μορφωτικός ακόλουθος της Κυπρια...

Επίσης ξεναγήθηκε από την επιμελήτρια του Μουσείου Τύπου Κατερίνα Τσίρου στα εκθέματα για τα όσα ο Τύπος της Περιφέρειας κατέγραψε για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το ‘74

Επισκέψεις στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου & Νήσων και το Μουσείο Τύπου, πραγματοποίησε ο μορφωτικός ακόλουθος της Κυπριακής Πρεσβείας στην Αθήνα, Λούκας Ξενοφώντος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Αχαΐας – Κύπρου «Αχαιών Ακτή» Τάσο Στασή και τον γενικό γραμματέα του Συλλόγου Αγωνιστών Κύπρου 1974, Νομού Αχαΐας Γιώργο Βουρλιόγκα.

Ο μορφωτικός ακόλουθος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα εκθέματα του Μουσείου Τύπου και πρότεινε την ανταλλαγή θεματικών εκθέσεων με αντικείμενο την ιστορική διαδρομή της Ελλάδας και της Κύπρου, μέσα από τους απελευθερωτικούς αγώνες του ελληνισμού.

Τον κ. Ξενοφώντος υποδέχτηκαν ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ Κυριάκος Κορτέσης, ο πρόεδρος του Μουσείου Τύπου Μιχάλης Βασιλάκης, ο πρόεδρος και ο γεν. γραμματέας του ΤΕΑΣ, Θανάσης Μπαμπανέβας και Κων. Θεοδωρόπουλος.

Ο μορφωτικός ακόλουθος ξεναγήθηκε και ενημερώθηκε από την επιμελήτρια του Μουσείου Τύπου, Κατερίνα Τσίρου για τα όσα ο Τύπος της Περιφέρειας κατέγραψε σχετικά με την τουρκική εισβολή στο μαρτυρικό νησί μας το 1974 και τόνισε ότι σύντομα θα υπάρξουν κοινές εκδηλώσεις σε συνεργασία με το «Σπίτι της Κύπρου» στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις