Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βόλος: Πάνω από τα όρια το ποσοστό του αλκοόλ στο αίμα του οδηγού που παρέσυρε το βρέφος

Βόλος: Πάνω από τα όρια το ποσοστό του α...

Τι είπε ο οδηγός ταξί που μετέφερε το παιδί

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το τροχαίο δυστύχημα στον Βόλο που στοίχισε τη ζωή στο βρέφος που παρασύρθηκε από τη μοτοσυκλέτα, καθώς ο 33χρονος οδηγός της μηχανής φέρεται να έχει ξεπεράσει το επιτρεπτό όριο αλκοόλ.

Σύμφωνα με το Mega, επειδή το τροχαίο ήταν θανατηφόρο δεν διενεργήθηκε αλκοολομέτρηση, αλλά ο 33χρονος υποβλήθηκε σε εξετάσεις αίματος και ούρων σε νοσοκομείο, με την οικογένεια του βρέφους αναμένει και τα επίσημα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να δουν αν είχε καταναλώσει και κάποια άλλη ουσία.

Τι είπε ο οδηγός ταξί που μετέφερε το παιδί
Το μωρό αμέσως μετά το ατύχημα μεταφέρθηκε με ταξί στο νοσοκομείο. «Όταν μπαίνει στο αυτοκίνητό σου ένα μωρό, που δεν ξέρεις εάν είναι πεθαμένο ή ετοιμοθάνατο και η τύχη του σε ένα βαθμό εκείνη την ώρα κρίνεται στα χέρια σου. Αν μπορέσεις να το κάνεις εικόνα αυτό, θα καταλάβεις ένα μικρό μέρος από αυτά που έγιναν», δήλωσε οδηγός ταξί που ήτα αυτόπτης μάρτυρας της σύγκρουσης.

Τι λέει η οικογένεια του οδηγού
«Όσο γίνεται προσπαθεί να είναι καλά. Σε κανέναν να μην τύχει αυτό που έχει συμβεί. Η άλλη οικογένεια, οι άνθρωποι έχουν χάσει το παιδάκι τους. Συμπονώ τους άλλους ανθρώπους», ανέφερε ατομο από το οικογενειακό περιβάλλον  του οδηγού, προσθέτοντας: «Μακάρι να μην είχε γίνει όλο αυτό το πράγμα. Ήταν μία κακή στιγμή και για τις δύο οικογένειες, πονάμε και για τα δύο παιδιά. Δεν έχω λόγια, δεν εκφράζεται αυτό με λόγια».

«Εμένα η αγωνία μου συνεχίζει, εμείς θα έχουμε έναν αγώνα μεγάλο για όλη μας τη ζωή, δεν τελειώνει αυτό. Θα το κουβαλάει για όλη του τη ζωή, είτε τιμωρηθεί, είτε δεν τιμωρηθεί, ότι και να γίνει. Είναι ένα φορτίο για εμάς που θα έχουμε για πάντα», ανέφεραν.

Τα πρώτα λόγια του παππού
Ο παππούς του μωρού είναι ακόμα συντετριμμένος από τα όσα συνέβησαν. «Μας έκλεισε το σπίτι. Και τι αλλάζει αν είχε πιεί ο οδηγός της μηχανής, εμείς χάσαμε το εγγόνι μας. Δεν τον ξέρουμε τον οδηγό, προσπαθούμε να ηρεμήσουμε», είπε.

Ο πατέρας του μωρού κάνει έκκληση στους κατοίκους του Βόλου να δώσουν κατάθεση όσοι γνωρίζουν κάτι για την πορεία της μοτοσικλέτας να πάει να καταθέσει στην Τροχαία.

Τι δήλωσε υπάλληλος του τσιπουράδικου που επισκέφθηκε ο οδηγός

Ο υπάλληλος στο τσιπουράδικο μίλησε στο Mega για τις κινήσεις του οδηγού της μοτοσικλέτας, λέγοντας πως ο οδηγός ήπιε μία μπύρα μόνο. «Πρέπει να ήταν γύρω στις 8, φάγανε πιάτο μικρό που έχουμε εδώ και από ότι θυμάμαι πρέπει να ήπιε μία μπύρα. Ήμουν έξω από το μαγαζί εκείνη την στιγμή τους είδα να κατεβαίνουν τον δρόμο με τα πόδια μεγάλη παρέα. Αυτοί πρέπει να ήταν 5-6 συνάντησαν εδώ κάποια άλλα άτομα. Δεν καθίσανε πολύ. Πρέπει να ήταν μία ώρα, μία το πολύ μιάμιση. Έρχεται συχνά για φαγητό, συνήθως δεν πίνει πολύ άμα θα πιει, δηλαδή άμα θα πιει, θα πιει μία μπύρα. Έρχεται για φαγητό, τα μεσημέρια συνήθως κανένα αναψυκτικό, το βράδυ αυτό, συνήθως έρχεται να φάει μετά την δουλειά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις