Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βόλος: «Του κόρναρα και σάστισε» λέει από το κρατητήριο ο οδηγός της τραγωδίας με το βρέφος

Βόλος: «Του κόρναρα και σάστισε» λέει απ...

«Πεθαίνει το μωρό!» φώναζαν στον ταξιτζή που το μετέφερε

Στο πένθος έχει βυθιστεί όλος ο Βόλος με την τραγωδία που έγινε το Σάββατο, με ένα μωράκι μόλις τεσσάρων μηνών να αφήνει την τελευταία πνοή του στην άσφαλτο, αφού ο παππούς του που το κρατούσε αγκαλιά, παρασύρθηκε από μια μηχανή.

Ο οδηγός της μηχανής επιμένει ότι δεν έτρεχε και πως ο παππούς πετάχτηκε μπροστά.

 

Δεν έτρεχα, πήγαινα κανονικά όπως όλοι στον δρόμο, εκείνος πετάχτηκε, του κόρναρα γιατί ήταν στη μέση και σάστισε (ο παππούς)», είπε στα συγγενικά του πρόσωπα ο οδηγός της μηχανής, περιγράφοντας πως έγινε το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα το τεσσάρων μηνών μωράκι.

Σύμφωνα με το gegonota.news η μητέρα και η αδελφή του επισκέπτονται στο κρατητήριο τον 33χρονο οδηγό, τον οποίο παρακολουθεί ψυχολόγος.

Φιλικό πρόσωπο του 33χρονου είπε πως ο οδηγός δεν μπορεί να μιλήσει, να αρθρώσει λέξη και δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί, αλλά όσα ισχυρίζεται ο ίδιος θα αποδειχθεί εάν είναι αλήθεια από το βιντεοληπτικό υλικό, που θα ληφθεί από όλες τις κάμερες στην Ιάσονος.

Την Τρίτη, εισαγγελέας και ανακριτής αναμένεται να έχουν στα χέρια τους και το αποτέλεσμα του αλκοτέστ. Επίσης ζητήθηκαν και τοξικολογικές εξετάσεις.

Στο κρατητήριο τον επισκέφθηκε και γιατρός γιατί έχει σπασμένο χέρι και θα μπει σε χειρουργείο, όπως έγινε γνωστό από το νοσοκομείο.

Η κατηγορία που τον βαραίνει είναι της επικίνδυνης οδήγησης και με βάση το νέο ποινικό κώδικα και με το άρθρο 290 εδάφιο δ. εφόσον προήλθε θάνατος, η κατηγορία είναι κακουργηματική.

«Πεθαίνει το μωρό»! – Συγκλονίζει ο οδηγός ταξί που το μετέφερε
Στο μεταξύ, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο οδηγός του ταξί, που μετέφερε το βρέφος στο νοσοκομείο μετά το τροχαίο, περιέγραψε εκείνες τις στιγμές:

«Φτάνοντας στο σημείο με σταμάτησε ο κόσμος από δεξιά, πεθαίνει το μωρό πεθαίνει το μωρό, βγήκε από το παρακείμενο σουβλατζίδικο μία κυρία σε έξαλλη κατάσταση με ένα μωράκι με φανερά σημάδια άπνοιας μελανιασμένο… Ήταν σε έξαλλη κατάσταση αλλόφρων η κυρία προσπάθησα να την ηρεμήσω προσπάθησα να πάω όσο γινόταν πιο γρήγορα στα επείγοντα που δεν ήταν πολύ μακριά δηλαδή ο χρόνος άφιξης τα επείγοντα ήταν ένα λεπτό ενάμιση γύρω στο χιλιόμετρο οι οδηγοί ήταν πολύ συνεργάσιμοι ευαισθητοποιήθηκαν οι περισσότεροι μου άνοιξαν δρόμο έδωσα κάποιες οδηγίες στην κυρία η οποία δεν ήταν σε κατάσταση να σκεφτεί λογικά πώς θα πάει στα επείγοντα, έφτασα φώναξα τους τραυματιοφορείς”.

Το άτυχο κοριτσάκι θα κηδευτεί στις 11 το πρωί της Τρίτης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις